Redactia.ro
Home » Sport » Încă un fotbalist a fost călcat de hoți! Ce i-au furat lui Icardi

Încă un fotbalist a fost călcat de hoți! Ce i-au furat lui Icardi

Mauro Icardi, Mauro Icardi călcat de hoți, PSG,

Zeci de fotbaliști au căzut pradă hoților. Aceștia și-au făcut un obicei din a da spargerile atunci când jucătorii au meciuri și nu sunt acasă.

Ultima victimă a fost Mauro Icardi. În momentul jafului, argentinianul era în deplasare cu PSG la Lorient, acolo unde parizienii au pierdut surprinzător, scor 2-3. Hoții au dat spargerea la proprietatea acestuia din Neuilly-sur-Seine. Angajații atacantului au observat duminică dimineața că lipsesc obiecte din casă, iar altele au fost mutate. Au fost furate bijuterii, ceasuri și haine în valoare de aproape 400 de mii de euro.

Zeci de fotbaliști, călcați de hoți

Fotbaliști din toate campionatele au fost prădați de hoți. Metoda a fost aproape aceeași în toate cazurile. Infractorii au acționat când aceștia erau la meci. Benzema, Jordi Alba, Kevin Prince Boateng, Thomas Partey sau Cristiano Ronaldo sunt printre ultimii. În cazul lui Ronaldo, jaful a fost atipic, hoții intrând în casa de vacanță a acestuia din Madeira. Au furat mai multe bunuri printre care și un tricou cu autograful starului.
Franck Ribery, o altă victimă a fost de-a dreptul șocat de ce a pățit a fost la un pas să plece de la Fiorentina pentru a se muta în alt oraș. Mijlocașul francez a ajuns în Italia la începutul acestui sezon, după 12 ani petrecuți la Bayern Munchen.

“Cum voi mai putea fi eu liniștit? Cum ne putem simți bine aici? Nu alerg pentru bani, mulțumesc Domnului, nu duc lipsă de nimic, o fac din pasiune. Însă, pasiune sau nu, familia mea este pe primul loc, și vom lua decizia necesară pentru binele nostru”, a mai scris Franck Ribery.

Francezul a fost foarte speriat pentru că soția sa și copiii ar fi trebuit să fie acasă, dar au decis în ultimul moment să plece.
Și Luca Toni a avut parte de o experiență neplăcută. A fost jefuit și atacat de hoți în propria casă, din Montale. Hoții în număr de patru erau înarmați. În momentul atacului, fostul campion mondial și cei doi copii ai săi erau acasă. Cei patru hoți au cerut bani dar și mai multe bunuri pe care le-au luat cu ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: