Redactia.ro
Home » Știri » Fanii au luat foc când au văzut mesajul postat de Cornel Ilie: „Lidia Buble a mai stricat o familie cu doi copii”

Fanii au luat foc când au văzut mesajul postat de Cornel Ilie: „Lidia Buble a mai stricat o familie cu doi copii”

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble și Cornel Ilie

Cu toate că nu au confirmat existența unei relații între ei, sunt în continuare zvonuri că sunt împreună, Lidia Buble și Cornel Ilie. Mai mult, Lidia Buble este blamată de oameni că a stricat iar o familie cu copii.

Lidia Buble, blamată de internauți

Relația dintre Cornel Ilie și Lidia Buble este una dintre cele mai discutate din mediul oline, după ce au apărut într-un videoclip în ipostaze destul de apropiați. Deși ei nu au confirmat o relație, în continuare pe rețelele sociale sunt controverse. Fanii le urmăresc fiecare mișcare și nu ezită să le comenteze pro sau contra.

De curând, Cornel Ilie a postat o fotografie cu un text pe Instagram, care i-a dus cu gândul pe fani la relația cu Lidia Buble.

„Aș vrea să vezi zâmbetul de pe fața mea atunci când îmi trimiți mesaje”, a transmis artistul. O fană a declarat că știe din surse sigure exact ce a vrut să spună artistul. „Lidia Buble a stricat iar o familie cu doi copii”, a fost replica ei.

La puțin timp Cornel Ilie a intervenit: „Vă rog sa nu transformați spațiul de comentarii in cancanuri pline de prejudecăți gratuite:) mulțumesc”.

Disputa dintre cei doi

Cornel Ilie (44 ani) și Lidia Buble (27 ani) au lansat, în urmă cu doar câteva zile, piesa numită „Vino, du-te”, o poveste despre drama a doi îndrăgostiți. De când imaginile filmate au ajuns publice, fanii celor doi artiști au început să creadă că aceștia s-au cuplat în secret.

Și-a anunțat divorțul acum o lună

La începutul lunii septembrie, Cornel Ilie și-a anunțat divorțul de soție printr-o postare pe rețelele de socializare: „De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul divorț să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire” – le-a transmis artistul fanilor săi.

Au negat existența unei relații

”Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!, a spus Cornel Ilie în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Protv.

Lidia Buble a ținut și ea să își spună părerea cu privire la ultimele zvonuri. Artista a fost destul de reținută în declarații.

Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus și Lidia Buble în aceeași emisiune.

La o zi de la lansarea videoclipului pentru piesa “Vino, du-te”, Răzvan Simion a publicat o fotografie cu Lidia Buble și Cornel Ilie din platoul matinalului de la Antena 1.Fostul iubit al Lidie Buble i-a etichetat pe aceștia și a scris în dreptul imaginii:“Este un super hit”. În ciuda faptului că s-au despărțit, prezentatorul TV și artista colaborează în continuare pe plan profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: