Redactia.ro
Home » Monden » Fanii au rămas cu gura căscată la ultima poză a Antonie! Iubita lui Alex Velea, voluptoasă ca J Lo

Fanii au rămas cu gura căscată la ultima poză a Antonie! Iubita lui Alex Velea, voluptoasă ca J Lo

Fanii au rămas cu gura căscată la ultima poză a Antonie! Iubita lui Alex Velea, voluptoasă ca J Lo

Antonia și-a lăsat fanii cu gura căscată la ultima poză pe care a postat-o pe contul ei de Intagram! Artista este voluptoasă precum J Lo. 

Fanii au rămas cu gura căscată la ultima poză a Antonie

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și nu ratează niciun moment pentru a demonstra acest lucru. Fanii sunt mereu cu ochii pe artistă atunci când postează o fotografie nouă pe contul ei de Instagram.

Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, se pozează deseori în ipostaze sexy, fiind mereu complimentată de fanii ei pentru felul în care arată, mai ales că artista are trei copii superbi. Este foarte atentă la stilul ei de viață și a felul în care arată, iar acest lucru se poate observa lejer în aparițiile ei.

Recent, Antonia și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a postat o fotografie pe contul ei de pe rețelele de socializare în care este foarte sexy. Artista, aflată în vacanță în Maldive, poartă doar o rochie de plajă lucrată și foarte decoltată care i-a pus în evidență formele voluptoase ca ale lui J Lo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Cum au reacționat fanii la fotografia Antoniei

Fanii au reacționat imediat la postarea Antonia și i-au lăsat comentarii frumoase în care au complimentat-o pentru felul în care arată. Cu toate că are milioane de fanii care îi urmăresc activitatea și o laudă pentru talentul ei, vedeta are și câțiva cârcotași în listă, asta pentru că deseori aceștia sunt vocali și îi lasa comentarii la postări.

La ultima fotografie, Antonia a primit și câteva comentarii de ”hate”, însă unul singur a atras atenția tuturor. Se pare că un internaut a considerat că pentru a pune astfel de fotografii pe contul ei de Instagram are nevoie de acordul lui Alex Velea, bărbatul cu care aceasta are doi copii.

”Alex îți dă voie să pui așa poze?”, a comentat internautul la fotografia vedetei.

Antonia nu bagă în seamă criticile fanilor dacă nu sunt constructive, așa că s-a bucurat în continuare de vacanță și a ales să ignore răutățile gratuite lăsate de internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: