Redactia.ro
Home » Sport » Fanii FCSB și-au încurajat favoriții! Show înaintea plecării la Cluj

Fanii FCSB și-au încurajat favoriții! Show înaintea plecării la Cluj

fcsb, CFR Cluj, suporteri

Suporterii ”roș-albaștri” și-au încurajat favoriții înaintea plecării la Cluj. Aceștia au oprit autocarul vicecampioanei și au făcut un adevărat spectacol.

Ultrașii i-au așteptat pe elevii lui Bogdan Vintilă la baza din Berceni. Au cântat minute în șir, au scandat încurajări, au aprins și fumigene. Spectacolul a durat până în momentul în care cei de la FCSB au pornit spre aeroport. Echipa antrenată de Bogdan Vintilă va juca la Cluj, cu campioana României, duminică de la ora 20.00. CFR are un avans de patru puncte față de FCSB, care este pe locul doi. Echipa lui Bogdan Vintilă nu a mai câștigat în fața clujenilor din mai 2019.

Bogdan Vintilă a făcut strategia pentru meciul cu CFR Cluj

În meciul de mâine seară, Vintilă nu se poate baza pe Ionuț Panțîru și Aristidis Soiledis. A găsit însă soluția.

„Avem jucători polivalenți, iar eu, în filosofia mea, vreau ca jucătorii să poată juca pe mai multe posturi. Să aibă soluții în timpul jocului, pentru a juca ori fundaș, ori mijlocaș. Ovidiu Popescu este o soluție foarte bună, vom vedea până la ora meciului care va fi decizia finală. Dar el este o soluție viabilă și nu consider că este un minus”, a spus Bogdan Vintilă, la conferința de presă susținută înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

În ultimele zile trei jucători de la FCSB s-au accidentat. Lotul era oricum subțiat, după ce Gigi Becali a renunțat la mai mulți fotbaliști.

„Problemele medicale sunt niște particularități fiziologice ale jucătorilor. La Cristea a fost o mișcare bruscă la o săritură la cap, la Panțîru a fost o microleziune fibrilară la un șut la poartă și la Soiledis este o luxație la un deget de la picior. Deci sunt accidentări în timpuri diferite, în situații diferite, nu consider că este o problemă generală”, a mai declarat antrenorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: