Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Clinceni 0-0! Vintilă: “E un punct câștigat! Poate luăm titlul cu el”

FCSB – Clinceni 0-0! Vintilă: “E un punct câștigat! Poate luăm titlul cu el”

FCSB - Clinceni 0-0

FCSB – Clinceni 0-0. Echipa lui Gigi Becali nu a reușit să profite de pasul greșit făcut de CFR. Astfel, FCSB rămâne la 5 puncte în spatele ardelenilor.

După rușinea din meciul cu Academica Clinceni, Florinel Coman a declarat că este cel mai prost meci din tot sezonul pentru el.

“Sunt supărat pe jocul meu, trebuie să analizăm și să văd ce avem de făcut. E cel mai prost joc al meu din acest campionat. m intrat în joc foarte… nu ne-am creat nicio ocazie, parcă nu ne-am înțeles. Un meci foarte slab făcut de noi. Și la Voluntari am câștigat foarte greu, cât la acest meci, nu ne-am creat nicio ocazie. Noi atacanți nu șutăm la poartă, nu vedem poarta, cum s-a întâmplat și la meciul cu CFR. Asta este cea mai mare problemă a noastră, ne încurcăm cu echipele mici. Un meci foarte slab. Ar trebui să ne trezim. Să vorbim între noi. Noi atacanți nu ne-am înțeles între noi, nu am colaborat”, a declarat Florinel Coman la Digi Sport.

Deși echipa sa a făcut un meci extrem de slab, Bogdan Vintilă a făcut mai multe declarații incredibile.

”Este un punct câștigat. Se adaugă în zestrea noastră. Decât deloc, e bine și așa. Cu Clinceni, se poate întâmpla orice, mingea e rotundă. Mulți care se pricep foarte bine la fotbal spuneau că partida e câștigată dinainte. Șuturi la poartă am avut, dar am greșit ultima pasă. E un lucru bun că nu am pierdut”, a spus antrenorul.

Ilie Poenaru:”Ne-am atins scopul”

Pentru Academica Clinceni este primul meci în deplasare în care nu a primit gol. Echipa antrenată de Ilie Poenaru este pe penultimul loc cu doar 21 de puncte, la un singur punct distanță de Poli Iași

”E un rezultat bun, nu e mare. Mare dacă era victorie. Da, este un rezultat foarte bun, jucătorii au înțeles că fără atitudine, organizare și dorință nu putem avea rezultate. Am venit să stăm bine în teren, să avem un echilibru în tot ceea ce facem. Important e că n-am primit gol”, a spus Poenaru.

Citește și: Mircea Lucescu negociază cu Beșiktaș! Ce post vrea Il Luce

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: