Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu negociază cu Beșiktaș! Ce post vrea Il Luce

Mircea Lucescu negociază cu Beșiktaș! Ce post vrea Il Luce

Mircea Lucescu negociază cu Beșiktaș

Mircea Lucescu negociază cu Beșiktaș în aceste zile. Presa din Turcia susține că antrenorul român dorește un alt post decât cel pe care i l-au oferit inițial.

Ahmet Nur Cebi, preşedintele „Vulturilor” încearcă în aceste zile să-l convingă pe Mircea Lucescu să revină pe Vodafone Arena. Jurnaliștii turci susțin că românul nu dorește postul de director tehnic și ar prefera să fie numit consultant. Astfel, nu ar prelua niciuna dintre sarcinile noului antrenor, Sergen Yalcin. Se pare că Lucescu ar fi cerut câteva zile să se gândească.

”Lucescu e un om pe care-l prețuiesc și îl iubesc foarte mult. Indiferent ce poziție ar avea la club, nu ar fi o problemă pentru mine. Mi-ar plăcea să lucrez cu el”, a spus după meciul de la sfârșitul săptămânii, Sergen Yalcin.

Lucescu a fost prezent în tribune la meciul dintre Beşiktaş şi Gaziantep FK, echipă antrenată de Marius Şumudică.

Un titlu a luat Mircea Lucescu cu Beşiktaş

„Il Luce” a antrenat-o pe Beşiktaş între 2002 şi 2004. În 2003 a câştigat titlul de campion al Turciei cu „Vulturii”. Mircea Lucescu a mai luat un alt titlu şi cu Galatasaray, formaţie alături de care a câştigat şi Supercupa Europei în 2000. Ultima dată românul a antrenat tot în Turcia. A fost selecţionerul naţionalei Turciei în perioada august 2017 – februarie 2019. După ce a plecat de pe banca naţionalei nu a mai antrenat nicio altă echipă. Lucescu a mai fost dorit de Beşiktaş și în vara lui 2019.

Citește și: Dele Alli, făcut praf de fani după gluma sinistră despre coronavirus

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: