Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Dinamo 1-1! Meci incredibil pe Arena Națională!

FCSB – Dinamo 1-1! Meci incredibil pe Arena Națională!

FCSB – Dinamo 1-1

FCSB – Dinamo 1-1. Derby-ul etapei a 12-a din Liga 1 s-a terminat la egalitate, dar cele două echipe au oferit un adevărat spectacol

În minutul 3, FCSB a avut prima ocazie. Coman a șutat din colțul careului, dar Piscitelli nu s-a lăsat păcălit. Șase minute mai târziu a fost rândul dinamoviștilor să rateze o ocazie incredibilă. Moldoveanu a încercat o foarfecă, balonul a ajuns în blocajul lui Panțîru, apoi mingea a ajuns la Ciobotariu, dar Bălgrădean a apărat. Un minut mai târziu, același Ciobotariu a ridicat suporterii lui Dinamo în picioare, după ce a marcat, iar în tribune a început spectacolul. Elevii lui Vintilă au ratat încă două ocazii mari, pentru ca în minutul 28, Florinel Coman să restabilească egalitatea. În ultimele minute ale reprizei Dinamo a mai ratat o ocazie.

“Am avut multe ocazii mai ales în prima repriza, meritam mai mult. Eu încerc la fiecare meci să dau cât mai mult. Cred că am făcut un meci bun. Mereu a fost atmosfera așa la derby. Este al treilea gol pe care îl dau într-un derby”, a declarat Florinel Coman, la Digi Sport.

Dinamo ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 43. Mihai Popescu a tras din interiorul careului, iar mingea l-a lovit în mână pe Iulian Cristea. Kovacs nu a dictat însă nimic.

„Nu prea vreau să discut, atât vreau să spun, că am avut un penalty clar în prima repriză. Toată lumea l-a văzut, din păcate domnul Kovacs nu l-a acordat. Ați văzut și dumneavoastră, noi, cu poartă goală… Mai mare de atât, ce mai vrei? Ăsta este rezultatul, trebuie să muncim mai mult și să urcăm în clasament”, a spus Dan Nistor, la Digi Sport.

Repriza a doua a fost repriza ratărilor de ambele părți. După ce și-au împărțit ocaziile, FCSB a înscris. Tănase a reușit să marcheze, dar arbitrul Istvan Kovacs a anulat golul deoarece fluierase fault la faza precedentă. Ocaziile au curs în continuare, dar FCSB- Dinamo s-a terminat 1-1.

Istvan Kovacs a oprit FCSB – Dinamo

Centralul partidei a decis să oprească meciul în prima repriză din cauza scandărilor xenophobe. S-a întâmplat la un minut după ce cei de la FCSB egalaseră. În plus Istvan Kovacs a fost luat la țintă de suporteri, care au aruncat cu diverse obiecte. Meciul a fost reluat după aproape 10 minute.

Incidente la finalul meciului

La finalul meciului, suporterii s-au luat la bătaie pe teren. Dinamoviștii au vrut să după pe teren un banner dedicate lui Cătălin Hîldan, însă suporterii FCSB-ului i-au blocat. Incidentele au durat minute bune. Stewarzii au intervenit pe teren, iar jandarmii au evacuat peluza dinamovistă.

Citește și: Florinel Coman, gest impresionant! Spectacol pe Arena Națională

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: