Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Gaz Metan 2-0! Coman și Man au adus cele trei puncte

FCSB – Gaz Metan 2-0! Coman și Man au adus cele trei puncte

FCSB - Gaz Metan 2-0

FCSB – Gaz Metan 2-0, iar medieșenii sunt la un pas de a rata play-off-ul.

Dennis Man a ratat cea mai mare ocazie a meciului în finalul primei reprize. Nu a nimerit poarta din 5 metri. Bălgrădean a apărat fenomenal și și-a salvat echipa în mai multe rânduri.

„Portarul trebuie mereu să fie providenţial, este postul cel mai responsabil, cea mai mică greşeală se vede la un portar. Mă bucur că am jucat bine, am luat trei puncte preţioase, era un meci cheie pentru că acum ne-am distanţat de Gaz Metan la trei puncte. Mai avem două jocuri grele anul acesta cu Viitorul şi acasă cu Craiova, după aceea vom trage linie vom vedea unde suntem”, a spus Cristi Bălgrădean, la Digi Sport.

Florinel Coman a înscris pentru 1-0, după o combinație cu Tănase și Moruțan. Dennis Man a făcut 2-0. Până la final Man a mai ratat câteva ocazii.

” Am crezut că e ofsaid și am dat lejer”

Florinel Coman a declarat la finalul meciului că nu și-a dat seama că a înscris.

”Am făcut un meci mai puțin bun în prima repriză, nu am avut ocazii, nu am avut posesie. În repriza a doua, s-a văzut valoarea și am și marcat. Am crezut că e ofsaid și am dat lejer la poartă. Dacă era atent portarul, o putea scoate”, a explicat Coman.

Antrenorul celor de la Gaz Metan crede că elevii săi au fost intimidați de arbitraj. În plus a declarat că etapa intermediară din această săptămână nu ar fi trebuit să se joace.

„În primul rând, nu a fost drept ce s-a întâmplat cu programul, cu intermediara asta în decembrie. Noi am jucat 3 meciuri în 7 zie, iar fostul nostru adversar, Voluntari, şi FCSB au jucat două. Împotriva FCSB-ului, dacă nu poţi să alergi, dacă nu eşti proaspăt, nu ai agresivitate, nu ai organizare defensivă foarte bună, e greu să scoţi ceva. M-a deranjat uşurinţa cu care s-au dat galbene. Aţi văzut că nu au fost agresivităţi. Avem iar doi suspendaţi pentru următorul meci. Când iei galben aşa uşor, ţi-e frică să mai pui piciorul la minge”, a spus Iordănescu.

FCSB a urcat pe locul 4, la un singur punct de ocupanta locului 3, Universitatea Craiova. CFR e lider, cu 38 de puncte.

Citește și: Ernesto Valverde, despre retragerea lui Leo Messi!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: