Redactia.ro
Home » Sport » FCSB își face lotul pentru meciul cu Slovan! Situație disperată

FCSB își face lotul pentru meciul cu Slovan! Situație disperată

FCSB, gigi becali, Europa League, COVID-19

În acestă dimineață, FCSB a mai primit o lovitură. După ce au venit ultimele rezultate la testele pentru coronavirus s-a descoperit că și Dennis Man este bolnav. FCSB-Slovan Liberec se joacă în această seară, de la ora 20.30.

FCSB aproape că nu mai are ce jucători să bage în această seară pe teren în meciul din turul trei preliminar din Europa League. Situația este disperată, după ce 15 fotbaliști au coronavirus. De asemenea și persoane din staff sunt bolnave. Gigi Becali a făcut o înțelegere cu patronul celor de la Astra, pentru a împrumuta 5 jucători. Se pare că aceștia ar fi refuzat, așa că s-a găsit altă soluție. Atacantul Goran Karanovic, şi mijlocaşul David Caiado de la Hermannstadt au ajuns de urgență la București. UEFA a acordat o dispensă pentru ca FCSB să poată transfera jucători până astăzi, la ora 15.00.

Gabi Enache a revenit la FCSB

În această dimineață, Gabi Enache a semnat cu FCSB din postura de jucător liber și va putea juca în această seară. Ultima dată a jucat pentru FC Kyzylzhar SK.

”El, pentru că nu și-a primit banii de ceva timp, a putut rezilia. Așa că a devenit liber de contract și a semnat cu FCSB. Da, și el va fi pe teren diseară, pentru că cei de la FCSB mai au timp până cu 6 ore înainte de meci să anunțe lotul la UEFA”, a spus Anamaria Prodan, impresarul lui Enache.

Jucătorii care vor fi transferaţi azi în timp util de FCSB vor fi testaţi pentru COVID-19, iar dacă rezultatele vor fi negative, aceştia vor fi trecuţi pe lista UEFA şi vor avea drept de joc diseară.

FCSB a cerut amânarea meciului

FCSB a cerut amânarea meciului cu Slovan Liberec pentru sâmbătă, dar UEFA nu a acceptat. Singurul compromis făcut a fost dispensa acordată pentru a transfera jucători chiar în ziua meciului. Protocolul UEFA prevede că un meci se poate disputa în cazul în care echipele au 13 jucători valizi, dintre care un portar.

Loading...