Redactia.ro
Home » Monden » Feli nu a terminat liceul. Care este, de fapt, motivul

Feli nu a terminat liceul. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (7) Feli nu a terminat liceul

Feli nu a terminat liceul. Spre surprinderea multora, artista a recunoscut că nu a terminat liceul. Ajunsă la 35 de ani, Feli a succes pe plan profesional, mărturisind care este motivul pentru care nu a terminat studiile. Ce a determinat-o să ia această decizie?

Feli nu a terminat liceul. Care este, de fapt, motivul

Feli nu a terminat liceul. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultimii ani a cunoscut un succes imens pe plan muzical. Cu toate astea, puțină lume știe că Feli Donose s-a lăsat de școală înainte de a da Bacalaureatul. Vedeta a plecat de acasă înainte de a împlini 18 ani și s-a dedicat în totalitate muzicii. Cântăreața a renunțat la școală pentru a-și urma visul.

Vedeta a recunoscut că nu a terminat liceul, luând decizia de a renunța la studii. În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre toate dificultățile pe care le-a întâmpinat până acum, dar și despre deciziile pe care le-a luat. „La jumătatea clasei a IX-a, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala.Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: «Bună ziua. Faceţi înscrieri? – Da, da». Am ieşit de acolo şi am sunat-o pe prietena mea din copilărie: «Tu, Ica, m-am înscris la liceu – Ceee?! Aaaa!». Ţipa de fericire. Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu”, a declarat pentru Feli Donose pentru Adevărul.

Feli și-a dorit de mică să devină cântăreață

Feli a activat în diferite domenii înainte de a deveni artistă în România. Vedeta a lucrat la agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care s-a angajat în comerț. Feli a declarat că a lucrat și la fas-food și ulterior s-a angajat la primul mall deschis în Cluj. „Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj, că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”, a mai declarat Feli.

Cântăreața a recunoscut că în copilărie era complexată de felul cum arată. „În copilărie mi se zicea girafă că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoșată și mi-a dat o palmă și mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă.Eu nu înțeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuță, atunci purtam fustițe și eram mai feminină. Dar alții mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar după apăreau nesiguranțele”, a spus Feli.

Vedeta a declarat că îi este frică pentru fiica sa, să nu treacă prin aceeași experință. De asemenea, blondina este de părere că lumea este mult mai rea, în loc să fie mai iubitoare și mai înțelegătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: