Redactia.ro
Home » Monden » Femeia care a produs accidentul mortal nu era soția lui Tavy Puștiu. De-abia acum s-a aflat cine era, de fapt

Femeia care a produs accidentul mortal nu era soția lui Tavy Puștiu. De-abia acum s-a aflat cine era, de fapt

Tavu Puștiu și iubita

Un accident teribil i-a luat viața cântărețului de manele Tavy Puștiu, iar cea socotită vinovată este femeia care conducea mașina ce a fost spulberată pe linia de cale ferată de un tren.

Cine este, de fapt, femeia cu care era Tavy Puștiu în mașină

Au ieșit noi informații la iveală despre relația dintre cei doi, după ce s-a spus că erau soț și soție. Prietenii celor doi au postat mai multe comentarii pe rețelele de socializare, din care reiese că Tavy Puștiu și femeia care conducea mașina nu erau, de fapt, căsătoriți. Cei doi erau doar iubiți.

Potrivit apropiaților celor doi, aceștia se înțelegeau foarte bine, se iubeau și erau împreună de mult timp.

„Era prietenul meu. Nu-mi aduc aminte să fi fost căsătorit. Adică nu știu de unde s-a scos asta cu divorțul? Uitați-vă pe TikTok și pe fb, erau de nedespărțit, se iubeau, de unde certuri între ei, scandaluri”, a explicat un prieten al lui Tavy Puștiu.

Apropiații îi iau apărarea femeii care conducea mașina

Mai mult, un alt amic a confirmat informația și a spus că tânărul ucis în accidentul rutier de sâmbătă nu era căsătorit.

„Toți din familie știm, și apropiații, la fel! Se iubeau foarte mult, dar nu erau căsătoriți”, a afirmat o cunoștință.

Sâmbătă, cântărețul de manele Tavy Puștiu a murit într-un accident de mașină, după ce persoana care se afla la volan nu s-a asigurat corect la o trecere de cale ferată și un tren a lovit din plin mașina în care se aflau. Pasagerul a murit pe loc, iar iubita lui, ce conducea autoturismul, este în stare gravă la spital. Totuși, apropiații femeii îi iau apărarea.

”Normal că acum se va da vina pe ea, întotdeauna trebuie să existe un vinovat. Dacă fata asta își va reveni, o să-i sară toți în cap. Nimeni nu o să se gândească prin ce va trece ea după ce va ieși din spital și va realiza că bărbatul ei este mort”, a explicat o prietenă a femeii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: