Redactia.ro
Home » Știri » Femeia care i-a născut gemeni lui Putin este dată dispărută! Femeia e de negăsit de 2 ani

Femeia care i-a născut gemeni lui Putin este dată dispărută! Femeia e de negăsit de 2 ani

Puțini sunt cei care știu că Vladimir Putin, președintele rus, este tată de gemeni. Femeia care a adus pe lume copiii lui Putin este de negăsit de 2 ani. 

 

Femeia, dată dispărută de doi ani

 

Alina Kabaeva, în vârstă de 37 de ani, este femeia care i-a oferit președintelui rus, Vladimir Putin , gemeni. Alina ar fi adus pe lume copiii lui Putin la o clinică din Elveția în urmă cu patru ani. Fosta gimnastă olimpică nu a mai fost văzută din 2018, când s-a speculat că este însărcinată în două luni. Femeia ar fi născut o pereche de gemeni la o clinică din Elveția în aprilie 2019.

Poveștile despre presupusa poveste de dragoste dintre fosta gimnastă olimpică și președintele rus au fost publicate în mass-media rusă, însă au fost șterse ulterior, cel mai probabil, la cererea lui Putin.

 

Președintele rus a vrut să țină ascunsă  sarcina femeii. Astfel, în momentul nașterii, un întreg etaj al clinicii de obstretrică ginecologică  a fost închis, iar cel care a avut grijă de sarcina Alinei Kabaeva a fost un medic italian. Pacientele au fost mutate și ele în alte camere, iar Alina ar fi fost pusă sub pază strictă.

Vestea că Putin ar fi devenit tată de gemeni a fost publicată în 2019 de mai mulți jurnaliști ruși, pe surse.

Nu se cunosc detalii despre sarcina femeii, despre câte zile a fost internată în spital și nici despre numele celor mici sau nașterea acestora, nformațiile fiind păstrate secrete de Putin până în acest moment, scrie Dom2Life.ru.

Întreaga poveste a fost publicată de ziarul Moskovsky Komsomolets, însă, în mod misterios, aceasta a fost eliminată ulterior.

 

Putin a vrut să țină ascunsă întreaga poveste

 

 

Mai mult, președintele rus în vârstă de 68 de ani ar fi negat în repetate rânduri că ar avea o relație cu frumoasa gimnastă. Femeia este în continuare de negăsit după doi ani de la dispariție, a scris The Sun. „Putin este un bărbat foarte privat. De ani de zile isi ascunde cele doua fiice adulte sub identintati false. Chiar si acum, desi vorbeste despre ele ocazional, nu le spune pe nume niciodata. Daca Alina si-ar fi nascut copiii, ascunderea ei ar putea fi unul dintre cele mai puternice indicii care dovedesc acest lucru. Este obsedat de securitatea familiei sale”, a declarat recent o sursă din Moldova pentru ziarul britanic.

Alina, fostă gimanstă olimpică , a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la  Campionatul Mondial si 25 de medalii la Campionatul European. Dupa cariera ei sportiva stralucitoare, a devenit deputat in partidul Rusia Unita al lui Putin. Zvonuri despre o presupusă relație între ea și Putin au apărut în atenția publică încă din 2008 de ziarul rus Moskovsky Korrespondent, condus de magnatul media si fostul spion al KGB, Alexander Lebedev, scrie sport. ro.

Povestea dintre cei doi a fost negată de președintele rus, iar la scurt timp ziarul a fost închis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: