Redactia.ro
Home » Monden » Femeia care seamănă perfect cu păpușa Barbie. S-a transformat în jucăria adorată de atâtea fetițe din lumea întreagă

Femeia care seamănă perfect cu păpușa Barbie. S-a transformat în jucăria adorată de atâtea fetițe din lumea întreagă

GALERIE FOTO (11)Femeia care seamănă perfect cu păpușa Barbie

Femeia care seamănă perfect cu păpușa Barbie. Valeria Lukyanova și-a dorit foarte mult să arate precum păpușa Barbie, iar într-un final a reușit această performanță. Femeia în vârstă de 35 de ani s-a transformat într-o păpușă Barbie, investind o sumă colosală în operațiile estetice.

Femeia care seamănă perfect cu păpușa Barbie. S-a transformat în jucăria adorată de atâtea fetițe din lumea întreagă

Femeia care seamănă perfect cu păpușa Barbie. Cu siguranță, multe copile din întreaga lume și-au dorit, la un moment dat, să arate precum păpușa Barbie. Ei bine, acest lucru era doar o dorință copilărească, dar se pare că pentru Valeria Lukyanova, din Ucraina, acest vis a fost extrem de puternic. În vârstă de 35 de ani, Valeria s-a transformat la propriu, într-o păpușă Barbie.  Inventatoarea păpușii Barbie a fost Ruth Marianna Handler, care a deținut mai mult timp președinția producătorului Mattel Inc. fiind cunoscută în opinia publică ca„mama păpuşii Barbie”.

Valeria a cheltuit o sumă enormă pe operațiile estetice, pentru a arăta exact ca păpușa Barbie. Valeria și-a făcut operații estetice de aproximativ 800.000 de dolari pentru a arăta ca ea. În prezent, ucrainianca are părul lung și blond, pielea deschisă la culoare, netedă, ochii mari și gura exact ca unei păpuși Barbie. Însă, cel mai uimitor este faptul că are talia extrem de subșire, de viespe, și un bust generos. De-a lungul timpului, au fost oameni care au rămas surprinși de schimbarea Valeriei, dar și internauți care au criticat-o dur pe aceasta. Mulți au acuzat-o că și-a deformat corpul și că nu mai arată ca o ființă normală.

De asemenea, Valeria a declarat că apelează și la ajutorul Photoshop-ului pentru a-și modifica unele poze.”Pozele sunt editate pentru a corecta culoarea. Aceste imagini au fost făcute cu telefonul, într-o gradina botanica şi nu erau de calitate foarte buna. Le-am editat pentru a corecta defectele cauzate de camera slabă”,a declarat tânăra.

Cu ce se ocupă Valeria

Valeria este de părere că oamenii sunt invidioși pe felul arată, de acea sunt atât de negativiști la adresa sa. “Cei care spun lucruri urâte despre mine în mod cert nu arătă aşa cum arat eu. Altfel nu ar fi atât de negativisti. Evident că sunt invidioşi”, a spus ea la un moment dat. Ucrainianca menționează că își dorește să arate perfect, să aibă un trup absolut perfect și să reprezintă un exemplu pentru femei. “Toţi vor o silueta suplă, toate femeile îşi măresc sânii. Toţi îşi operează faţa dacă nu sunt mulţumiţi de ea. Toate femeile vor să fie blonde, este un fenomen global”, a mai spus Valeria.

Modelul ucrainean este instructor la Școala Out-of-Body Travel, o instituție pe care Valeria o descrie ca fiind o locație în care instructorii le arată elevilor săi cum să-și părăsească corpul fizic și să călătorească doar spiritul. În acel loc, numele său este Amatue. De asemenea, aceasta a cochetat și cu muzica, înregistrând două CD-uri, dar a scris și o carte, în care povestește despre experiențele sale astrale. În 2013, Valerie s-a căsătorit cu omul de afaceri Dmitry Shrabov, pe care îl cunoaște încă din copilărie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: