Redactia.ro
Home » Știri » Femeia cu cea mai lungă limbă din lume. Incredibil ce face cu ea

Femeia cu cea mai lungă limbă din lume. Incredibil ce face cu ea

Gerkary Bracho, o femeie originară din Venezuela, susține că are cea mai lungă limbă din lume. Pentru a demonstra acest lucru, Gerkary Bracho a făcut mai multe filmulețe pe rețelele de socializare.

Femeia cu cea mai lungă limbă din lume. Incredibil ce face cu ea

În anul 2016, Gerkary Bracho, voia să intre în Cartea Recordurilor, susținând că are cea mai lungă limbă din lume. Pentru asta, Gerkary s-a filmat în timp ce-și atingea cu limba: nasul, cotul, ochii, gâtul și urechile. Ba chiar și-a și măsurat acest organ al corpului și s-a aflat că are 11 cm, potritivit Little Thing.

O Tânără De 20 De Ani Susține Că Are Cea Mai Lungă Limbă Din Lume | FOTO | Libertatea

În pofida acestui lucru, tânăra nu suportă ironiile cu tentă sexuală: “Nu suport când bărbaţii fac remarce sexuale. Mulţi îmi spun că prietenul meu este cu siguranţă un tip norocos”, declara ea, supărată.

Femeia cu cea mai lungă limbă din lume. Nu poți să crezi ce face cu ea

Cum și-a dat seama de lungimea limbii sale Gerkary Bracho

Gerkary Bracho a realizat cât de lungă are limba atunci când prietenii au provocat-o să-și atingă ochii cu limba: ”Prietenii au vrut să vadă dacă-mi pot atinge ochii cu limba. Am reușit. A fost un șoc și pentru mine”, a mai precizat tânăra.

După ce a făcut filmulețele care au devenit virale, Gerkary a început să fie recunoscută de oameni pe stradă: ”Doamne, ești fata din video, cu cea mai lungă limbă din lume?”. Este o nebunie. Mă simt faimoasă oarecum”, a mai adăugat aceasta. Mama ei spera atunci ca fiica sa să obțină recordul de cea mai lungă limbă de pe Pământ: ”Sunt atât de emoționată. Cred că va câștiga recordul cea mai lungă limbă din lume.”.

Alte cazuri bizare, demne de Cartea Recordurilor

O altă tânără susținea acum ceva timp că are cea mai lungă limbă din lume. Anume, 7 cm, deținuți de Annika Irmler, în vârstă de 12 ani, originară din Germania.

Cele mai lungi unghii din lume

Lee Redmond a ajuns faimoasă în toată lumea cu unghiile sale. Nu și le-a mai tăiat din 1979 și au atins 8,65 metri. După ce a reușit să intre în Cartea Recordurilor, și le-a rupt în urma unui accident de mașină.

Cel mai lung păr din urechi din lume

Un indian impresiona acum câțiva ani cu cel mai lung păr din urechi. Radhakant Baijpai nu și-a mai tuns părul din urechi din 2003 și așa firele lui au atins 25,4 cm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: