Redactia.ro
Home » Monden » La ce soluție apelează Alexia Eram pentru a slăbi? Tânăra le recomandă tuturor metoda inedită

La ce soluție apelează Alexia Eram pentru a slăbi? Tânăra le recomandă tuturor metoda inedită

GALERIE FOTO (6) Alexia Eram probleme de sanatate

La ce soluție apelează Alexia Eram pentru a slăbi? Fiica Andreei Esca a reușit să își facă o carieră în mediul online, aceasta fiind urmărită de mii de utilizatori pe rețelele de socializare. Alexia Eram își ține la curent fanii cu orice este nou în viața sa, motiv pentru care le-a spus urmăritorilor săi cum a reușit să slăbească în ultima perioadă.

La ce soluție apelează Alexia Eram pentru a slăbi? Tânăra le recomandă tuturor metoda inedită

La ce soluție apelează Alexia Eram pentru a slăbi? Alexia Eram este una dintre cele mai îndrăgite vloggerite din România. Fiica Andreei Esca a reușit să-și construiască o carieră în mediul online, dar și în mediul muzical, cu care a mai cochetat din când în când. Alexia este umărită de mii de persoane pe rețelele de socializare, iar majoritatea timpului și-o petrece în mediul online, unde își ține fanii la curent cu activitățile noi din viața sa. Din păcate, Alexia Eram a trebuit să treacă prin momente dificile la sfârșitul anului trecut, după ce s-a confruntat cu dureri groaznice. Mai exact, iubita lui Mario Fresh a ajuns pe mâna medicilor, fiind operată de apendicită. Recent, șatena a ajuns din nou pe mâna specialiștilor.

Pentru a nu-și îngrijora fanii, Alexia le-a explicat acestora adevăratul motiv. Iubita artistului a declarat că nu este vorba despre nimic grav, ci despre un drenaj pe care vedeta dorește să și-l facă pentru a-și subția picioarele. „Nu mai venisem demult la drenaj, dar de acum gata, de două ori pe săptămână mă găsiți aici, să-mi subțiez apa din corp, să-mi subțiez picioarele. Cel mai tare aparat. Dacă aveți probleme cu reținerea de apă, acest aparat e genial, e ca un masaj, e ca aparatul de tensiune.Vă puteți face și la burtă”, a spus Alexia Eram la InstaStory.

Alexia Eram și-a facut drenaj pentru a avea picioarele mai subtiri

Alexia Eram trăiește o poveste de iubire cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au surprins fanii la fiecare apariție a lor. Fiica Andreei Esca și Mario s-au cunoscut în 2015, iar ulterior, Alexia și Mario Fresh s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese. Cei doi au reușit să mențină o relație în condiții destul de dificile, după ce Alexia a plecat în străinătate ca să studieze. Cu toate astea, Mario a așteptat-o de fiecare dată.

Din exterior, lucrurile par întotdeauna roz, dar ca în orice cuplu de îndrăgostiți, mai există și momente dificile. Mario Fresh, a dezvăluit că au trecut printr-un moment dificil, încât relația lor a fost la un pas să se destrame. Artistul le-a cerut fanilor săi să-i pună întrebări la care să le răspundă sincer. Chiar dacă a atins un subiect sensibil, cântărețul a spus adevărul. . „Tu și Alexia ați avut o perioadă urâtă în relația voastră? Erați pe punctul de a vă despărți?”, l-a întrebat un fan pe Mario. „Adevărat… Dar totul e bine când se termină cu bineee’, a fost răspunsul neașteptat al lui Mario. Referitor la o posibilă căsătorie, Alexia a declarat că atunci când vor face marele pas, lumea nu o să-i mai creadă, având în vedere că s-a scris foarte mult despre asta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: