Redactia.ro
Home » Știri » Femeia cu cele mai lungi unghii din lume a șocat pe toată lumea! Și le-a tăiat după aproape 30 de ani VIDEO

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume a șocat pe toată lumea! Și le-a tăiat după aproape 30 de ani VIDEO

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume a șocat pe toată lumea! Și le-a tăiat după aproape 30 de ani VIDEO

Ayanna Williams, femeia care a intrat în cartea recordurilor pentru cele mai lungi unghii din lume, a decis că trebuie tăiate. 

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume și le-a tăiat după 30 de ani

Ayanna Williams din Houston a intrat în Cartea Recordurilor în 2017 pentru cele mai lungi unghii din lume care măsurau 5,7 metri lungime. Înainte de a-şi tăia unghiile, ea a mai făcut o ultimă măsurătoare: 7,3 metri lungime.

Femeia avea nevoie atunci de două sticle de ojă şi 20 de ore pentru a-şi face manichiura, potrivit CNN. Manichiura a fost realizată cu trei-patru sticle de ojă în decurs de câteva zile.

Williams şi-a tăiat unchiile pentru prima dată de la începutul anilor 1990 la un cabinet de dermatologie din Fort Worth, Texas, cu o unealtă electrică.

”Cu sau fără unghiile mele, voi rămâne o regină. Eu îmi fac unghiile, nu ele pe mine!”, a spus Williams, potrivit Guinness Book.


Până acum, Williams nu putea să facă anumite activităţi, precum să spele vasele şi să aşeze aşternuturile pe pat. Ea spune că noul ei scop este să-l încurajeze pe următorul pasionat de unghii să dobândească un titlu Guiness World Records. Aceasta a mărturisit că plănuieşte să-şi lase unghiile să crească aproximativ şase centimetri, potrivit Ripley’s Believe It or Not!, care îi va expune unghiile la Muzeul din Orlando, Florida.

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume și le-a pierdut într-un accident de mașină

Recordul pentru cele mai lungi unghii aparţin în continuare lui Lee Redmond, care le-a lăsat să crească în 1979. Au ajuns la 8,5 metri lungime, dar Redmond le-a pierdut în urma unui accident de maşină în 2009, potrivit Guinness World Records.

Lee Redmond, femeia care a intrat în Cartea Recordurilor cu cele mai lungi unghii din lume, a povesit cum le-a pierdut după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. Potrivit spuselor sale, mașina în care se afla a intrat în plin în alte trei vehicule și în urma impactului a fost aruncată pe șosea. Tot atunci, unghiile ei au fost smulse.

”Primul lucru pe care l-am observat a fost o unghie și am început să plâng. A trebuit să accept doar că nu puteam schimba nimic. Lucrul care m-a deranjat a fost că aceea era identitatea mea. Am simțit că am pierdut o parte din asta”, a spus ea.

Ea a mai povestit că după accident, a început să adune resturile rămase din unghii pentru a le păstra într-o pungă.

Lee Redmond nu își mai tăiase unghiile din anul 1979. Ea a mai adăugat că le îngrijea cu multă atenție pentru a rezista. De asemenea, a povestit momentele dificile prin care a trecut din cauza lungimii acestora.