Redactia.ro
Home » Monden » Fetița Biancăi Drăgușanu, Sofia, este copia fidelă a mamei ei!

Fetița Biancăi Drăgușanu, Sofia, este copia fidelă a mamei ei!

GALERIE FOTO (4)

De-a lungul timpului, s-a spus că fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav este copia fidelă a tatălui ei, însă, atitudinea seamănă cu cea a mamei. Micuța Sofia a fost surprinsă în cele mai recente imagini!

De curând Bianca Drăgușanu a fost cu micuţa Sofia într-una dintre destinațiile ei preferate de vacanță, Dubai. Acolo, cele două au ieșit la plajă „ca fetele” și au petrecut timp de calitate împreună.

Fetița Biancăi Drăgușanu, „divă” la 6 ani

Fetița Biancăi Drăgușanu, poate fi numită „divă” la 6 ani.

Micuţa Sofia, în vârstă de 6 ani, este deja o domnișoară foarte cochetă. În cele mai recente imagini se observă cum a împrumutat din gesturile mamei ei, dar și din felul ei de a poza.

Sofia apare îmbrăcată într-un costum de baie colorat, format din două piese. Micuţa pare a fi foarte sigură pe ea în fața camerei de fotografiat şi cu o atitudine pe măsură. Fetiţa îţi ţine o mână în șold și o băutură din nucă de cocos în cealaltă mână. Sofia s-a lăsat fotografiată foarte încrezătoare, postura sa pare să fie inspirată din stilul mamei ei de a poza.

Într-o altă imagine, Sofia apare alături de mama ei, cele două trimițându-și un pupic.

De asmenea, internauții au observant că Sofia era ușor machiată în poza respectivă, ourtând ruj și rimel, semn că cele două au avut o zi distractivă și plină cu experiențe noi.

La scurt timp după această apariţie, Bianca şi-a dezactivat comentariile din dreptul postării cu fetița ei. „E vineri. Te iubesc până la cer și înapoi”, a scris Bianca Drăgușanu, în mediul online, alături de fotografiile în care apare Sofia.

Bianca Drăgușanu a devenit pentru prima oară mamă în anul 2016. Sofia Natalia, a venit pe lume prin cezariană.  Micuţa Sofia este rezultatul relaţiei de iubire dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Cei doi au avut o relaţie presărată cu certuri și chiar și un divorț.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în 2013, divorţând un an mai târziu, în 2014. După aceste evenimente s-au gândit să mai dea o șansă relației lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: