Redactia.ro
Home » Homepage » Fetiță de 10 ani răpită, bătută și violată de doi bărbați

Fetiță de 10 ani răpită, bătută și violată de doi bărbați

Fetiță de 10 ani răpită, bătută și violată de doi bărbați

Fetiță de 10 ani răpită. O fetiță în vârstă de 10 ani din Brăila a fost luată cu forța de pe stradă de doi bărbați. Copila a fost bătută și violată ore în șir.

Fetiță de 10 ani răpită, bătută și violată de doi bărbați

Fetița a fost luată de pe stradă, dusă pe un câmp și violată de doi bărbați, unul de 20 și altul de 30 de ani. Potrivit Știrile ProTv, ore în șir copila a fost băutăt și violată, apoi a fost abandonată în fața magazinului de unde fusese răpită. Autoritățile i-au prins pe cei doi făptași.

Fata de 10 ani a povestit că era împreună cu sora ei de 16 ani și cu fratele de 13 ani, lângă un magazin din Brăila. La un moment dat, fetița a rămas singură și doi bărbați au ademenit-o. Suspecții au sechestrat-o pe copilă, au târât-o pe un câmp la ieșire din Brăila, într-o zonă cu mai multe case părăsite și au violat-o. După un timp, au luat-o în locuința unuia dintre ei și au batjocorit-o din nou.

Ulterior, aceasta a fost dusă de cei doi în fața magazinului de unde au luat-o, iar mama fetiței a găsit-o și a dus-o de urgență la spital.

Fetița a ajuns în stare gravă la spital

Incidentul a avut loc duminică seara. Potrivit medicilor, fetița prezenta mai multe leziuni pe corp, inclusiv la nivelul capului. Imediat, medicii au alertat autoritățile. În scurt timp, cei doi bărbați au fost prinși.

Poliția a dechis un dosar penal pentru viol, însă cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Ei se află în custodia Poliţiei Brăila, cu mandat de reţinere.

Citeste si:Marcel Ciolacu, noul președinte interimar al PSD: „S-a încheiat epoca în care partidul era condus de un tătuc”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: