Redactia.ro
Home » Sport » FIFA a anulat Gala The Best! Ce se va întâmpla cu Balonul de Aur

FIFA a anulat Gala The Best! Ce se va întâmpla cu Balonul de Aur

FIFA a anulat Gala The Best!

FIFA a anulat Gala The Best din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna septembrie la Milano. Nici francezii de la France Football nu au decis dacă vor acorda sau nu Balonul de Aur.

FIFA nu va decerna niciun premiu în acest an, scrie Marca. Toate evenimentele au fost anulate. Campionatul Mondial al Cluburilor care se desfășoară la Abu Dhabi în decembrie este singurul care se pare că va avea loc în 2020. Astfel, trofeul pentru cel mai bun jucător nu va mai fi acordat în acest an. Pe lângă premiul pentru cel mai bun jucător al anului, în Gala The Best mai existau și alte distincții precum cea mai bună jucătoare, cel mai bun antrenor sau echipa anului. Anul trecut, Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume. Argentinianul i-a devansat pe Cristiano Ronaldo și Virgil van Dijk.

FIFA a anulat Gala The Best!

FIFA a anulat Gala The Best, dar deocamdată nu se știe ce se va întâmpla cu restul premiilor acordate fotbaliștilor. Și decernarea Ghetei de Aur ar putea avea aceeași soartă. Nici francezii de la France Football nu au decis încă ce vor face cu trofeul Balonul de Aur. Aceștia spun că fotbaliștii nu ar avea șanse egale, pentru că în anumite țări campionatele nu se mai reiau. Prestigiosul trofeu a fost acordat în fiecare an începând din 1956. Jucătorul care a obținut cele mai multe astfel de trofee este Lionel Messi, 6. Rivalul său Cristiano Ronaldo a primit 5.

“Prioritatea noastră în această perioadă este sănătatea. Vreau să subliniez acest lucru din nou. Niciun meci, nicio competiție, nicio ligă nu merită vreun risc. Toți ar trebui să aibă acest lucru foarte clar în minte. O viață este mai importantă decât orice”, a spus săptămâna trecută, Gianni Infantino, președintele forului mondial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: