Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Alinei Sorescu a împlinit 8 ani. Alex Ciucu a lipsit de la ziua acesteia

Fiica Alinei Sorescu a împlinit 8 ani. Alex Ciucu a lipsit de la ziua acesteia

GALERIE FOTO (5) Fiica Alinei Sorescu a împlinit 8 ani.

Fiica Alinei Sorescu a împlinit 8 ani. Fiica cea mare a artistei a făcut 8 primăveri, iar Alina Sorescu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la ziua micuței Carolinei. Cu toate astea, creatorul de modă Alexandru Ciucu nu a fost prezent la aniversarea fiicei sale.

Fiica Alinei Sorescu a împlinit 8 ani. Alex Ciucu a lipsit de la ziua acesteia

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt împreună de mulți ani și au împreună două fetițe minunat. Miercuri, fiica cea mare a cuplului a împlinit 8 ani. Cu această ocazie, artista a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu micuța Carolina. ”Cea mai fericită fetiță! #carolinamea, 8 ani”, a scris Alina Sorescu, alături de o fotografie cu fiica sa și un tort uriaș. Fanii artistei i-au urat fiicei sale toate cele bune și au apreciat postările Alinei Sorescu. Cu toatea astea, se pare că designerul Casei Regale Alexandru Ciucu, tatăl Carolinei, a fost absent de la ziua fiicei sale. Acesta nu apare în nicio poză alături de familia sa și nici pe paginile sale de pe rețelele de socializare.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt cunoscuți atât în România, cât și peste hotare. Cei doi au o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. În ultima perioadă s-a zvonit că cei doi ar fi divorțat în secret, după ce au dispărut de pe contul de Facebook al Alinei Sorescu toate fotografiile în care apărea soțul ei. Tatăl artistei a declarat public că fiica sa nu a divorțat și a infirmat că în familia acesteia ar exista probleme atât de grave. ‘Nu este nimic adevărat cu divorțul! Este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!’ , a declarat Gabi Sorescu.

În urmă cu câteva luni, Alex Ciucu a fost surprins în compania altei femei, iar în presă s-a zvonit că ar avea o relație. Ulterior, creatorul de modă a reacționat după ce a fost suspectat că a înșelat-o pe Alina. ‘La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro.Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public’, spunea Alexandru Ciuc.

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit

Puțină lume știe că designerul a mai fost căsătorit în trecut, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu. Alex Ciucu se află la a doua căsnicie, iar în trecut și-a unit destinele cu o altă tânără, pe nume Ana Cristina. Acesta ar fi făcut mari sacrificii pentru a fi cu ea, chiar fugind de acasă. Creatorul de modă a cerut-o în căsătorie la doar o lună de relație, dar căsnicia a durat tot o lună.

Relația dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu a început la patru ani distanță după ce acesta a divorțat de prima soție. Artista a declarat că s-au întâlnit un moment frumos al vieții lor și că s-au înțeles de minune. „Ne-am întâlnit într-un moment potrivit, ne-am spus foarte clar ce voiam unul de la celălalt. Eu îmi doream să fiu împlinită din punct de vedere personal, iar el îşi dorea să îşi clădească o familie. Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei, şi eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uita la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”, a declarat Alina Sorescu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: