Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Anamariei Prodan intervine în scandalul familiei sale: ”E jenant. Nu vom accepta niciodată”

Fiica Anamariei Prodan intervine în scandalul familiei sale: ”E jenant. Nu vom accepta niciodată”

Fiica Anamariei Prodan intervine în scandalul familiei sale: ”E jenant. Nu vom accepta niciodată”

Scandalul familiei Reghecampf continuă! Fiica Anamariei Prodan a făcut dezvăluiri despre relațiile extraconjugale ale lui Laurențiu Reghecampf.

Fiica Anamariei Prodan intervine în scandalul familiei sale: ”E jenant. Nu vom accepta niciodată”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi terminat. Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsnicie a celebrei impresare, a dezvăluit că nu crede că relațiile extraconjugale ale lui Laurențiu Reghecampf cu alte femei cu care a văzut poze.

”Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurentiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama îmi spune la fel. Şi eu pe ei îi cred. Pe părinții mei. Dacă ceva era adevărat, veneam acasă, le luam de mână, le puneam în faţa ţării să dea explicaţii. În această familie a mea, Prodan – Reghecampf, se discută orice non-stop. Suntem super puternici toţi şi ne completăm şi ajutăm mereu”, a spus Sarah, pentru Antena 1.

Fiica Anamariei Prodan le atacă pe presupusele amante ale lui Laurențiu Reghecampf

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, din prima căsătorie cu Tibi Dumitrescu, a continuat să facă declarații despre presupusele amante ale tatălui său vitreg. Aceasta susține că nu vor mai accepta niciodată ”femeile ușoare”.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’, de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi”, a mai spus Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: