Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Anamariei Prodan, reacție dură la adresa lui Reghecampf: „Merită să fie puși pe cruce răstingniți”

Fiica Anamariei Prodan, reacție dură la adresa lui Reghecampf: „Merită să fie puși pe cruce răstingniți”

GALERIE FOTO (3) Fiica Anamariei Prodan, reacție dură la adresa lui Reghecampf

Fiica Anamariei Prodan, reacție dură la adresa lui Reghecampf. În ultima vreme, situația din interiorul familiei Reghecampf devine din ce în ce mai tensionată. După ce în presă au apărut informații conform cărora Laurențiu Reghecampf ar fi petrecut în Grecia alături de o altă femeie, fiica sa vitregă, Sarah Dumitrescu, a avut o reacție dură.

Fiica Anamariei Prodan, reacție dură la adresa lui Reghecampf: „Merită să fie puși pe cruce răstingniți”

Fiica Anamariei Prodan, reacție dură la adresa lui Reghecampf. Sarah Dumitrescu a avut o reacție acidă, după ce în spațiul public s-a spus că Laurențiu Reghecampf ar fi avut o escapadă în Grecia cu o altă femeie. Întrebată de acest lucru, Anamaria Prodan a declarat că soțul său se afla în Grecia pentru a merge la mănăstire, alături de fiul lui, Luca.

Recent, fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu susține că familia ei nu accepta niciodată astfel de informații ce au legătură cu femei ușoare. „Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: Niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi”, a mai spus Sarah Dumitrescu.

Referitor la escapada lui Laur în Grecia, fiica Anamariei Prodan susține că nu crede aceste zvonuri, menționând că este de acord cu ideea mamei sale potrivit căreia Reghe ar fi plecat în Grecia cu fratele său. „Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”, a mai spus ea.

Reghe vrea să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan

În urmă cu două săptămâni, Anamaria Prodan a declarat faptul că ea și Laurențiu Reghecampf au probleme serioase în căsnicie, dar că va lupta pentru a-și salva relația. Cu toate astea, situația este departe de a se rezolva, cel puțin asta se înțelege din declarațiile făcute de apropiații cuplului.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Reghe își dorește să divorțeze cât mai repede. De asemenea, antrenorul și-ar fi părăsit căminl conjugal de mai mai bine de jumătate de an. „Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic”, au declarat apropiatii cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: