Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Marin a spus ce o deranjează la mama ei! Cum se înțelege Violeta cu fratele ei

Fiica Andreei Marin a spus ce o deranjează la mama ei! Cum se înțelege Violeta cu fratele ei

Fiica Andreei Marin a spus ce o deranjează la mama ei! Cum se înțelege Violeta cu fratele ei

Fiica Andreei Marin a spus ce o deranjează la mama ei! Violeta a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi și a dezvăluit care este punctul slab al fiecăruia.

Fiica Andreei Marin a spus ce o deranjează la mama ei! Cum se înțelege Violeta cu fratele ei

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Aceasta a ajuns la vârsta adolescenței și se gândește la planurile de viitor. Violeta a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi și a dezvăluit care este punctul slab al fiecăruia.

Violeta va împlini în curând 14 ani și de acum își ia sigură deciziile. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. se concentrează pe studii, își dezvoltă pasiunile și are planuri mari de viitor. Aceasta își dorește să se mute în America, iar în ceea ce privește cariera oscilează între avocatură sau lumea artistică.  Atunci când vine vorba despre relația cu părinții, Violeta are numai cuvinte de laudă. Despre Andreea Marin a spus că este o femeie puternică și că își dorește să fie la fel ca ea. Mai mult, cele două au o relație apropiată, iar Violeta își consultă mereu mama atunci când se află în fața unei decizii importante.

„De multe ori mă iau după instinct doar pentru că nu sunt foarte multe chestii care mă apasă sau care mi se pare că mă afectează. Când este ceva important o întreb și pe mama…  Este o femeie dedicată, o femeie foarte puternică. Vreau să fiu și eu o femeie foarte puternică”, a spus Violeta, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Deși relația cu mama ei este una foarte bună, Violeta are totuși ceva să îi reproșeze Andreei Marin. Se pare că unul dintre defectele acesteia este faptul că mereu întârzie.

„Întârzie tot timpul. Zice că plecăm la o oră și plecăm cu trei ore mai încolo”, a dezvăluit Violeta.

„Sunt serioasă în afara familiei. În familie cer înțelegere”, a fost replica Andreei Marin.

În ceea ce privește relația cu tatăl său, Violeta spune că este una destul de apropiată. Cei doi petrec timp împreună și își arată afecțiunea prin gesturi mici, dar cu semnificație.

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi care contează foarte mult la el. Și-mi place chestia asta. Și la mine la fel”, a mai spus Violeta.

Ce dorințe are fiica Andreei Marin

Prezentă alături de mama sa la un eveniment, Violeta a declarat că îi plac bijuteriile, dar nu are bani să și le achiziționeze. Fiica Andreei Marin a spus că a luat din gusturile mamei sake pentru lucrurile fine.

”Nu știu dacă m-aș duce la un magazin, nu le-aș alege neapărat, dar sunt un fan al bijuteriilor. Momentan nu am bani să-mi cumpăr asemenea de chestii, pentru că-mi plac chestiile de calitate și prefer să-mi cheltui cei puțini bani pe care-i mai am pe alte chestii.

De la tata am primit niște bijuterii. Nu le port, pentru că momentan cea pe care am primit-o și îmi plăcea foarte mult am purtat-o nonstop și făceam și baie cu ea și a ruginit grav.Este din aur, înseamnă foarte mult pentru mine și-l port tot timpul. Nu cred că l-am mai dat jos de doi ani”, a spus Violeta, la Prima TV.

Referitor la relația cu cei doi părinți, Violeta a mărturisit că îi iubește foarte mult. Tânăra a declarat că artistul i-a dăruit multe bijuterii, iar majoritatea au fost purtate de bunica paternă. Violeta a recunoscut că nu îi spunea toate secretele mamei sale, dar a mărturisit că este extrem de mândră de aceasta.

Nu ne spunem toate secretele, că ar fi un pic ciudat, ea fiind mai mare. Mama este o persoană complexă. Îmi place de ea. E tupeistă în sensul bun. Sunt foarte mândră de tot ce a realizat până acum. Tot timpul se gândește la alții înainte de a se gândi la ea. Abia aștept să ajung ca ea pe de-o parte, nu neapărat în meserie, dar ca persoană îmi place foarte mult de ea. Ne mai certăm, dar nu foarte tare, nu pe chestii importante sau pe ceva grav”, a spus Violeta despre mama ei.

Etichete: