Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Tonciu a dat-o de gol în direct! Ce a spus Rebecca despre celebra ei mamă

Fiica Andreei Tonciu a dat-o de gol în direct! Ce a spus Rebecca despre celebra ei mamă

GALERIE FOTO (4) Fiica Andreei Tonciu a dat-o de gol în direct!

Fiica Andreei Tonciu a dat-o de gol în direct! Andreea Tonciu a renunțat la viața de noapte și a devenit femeie de casă. Bruneta se declară o femeie împlinită, mai ales de când a devenit mămică. Vedeta și-a retras fiica de la grădiniță din cauza pandemiei de coronavirus, iar acum petrecere orice moment alături de micuța Rebecca. Invitate într-o emisiune tv, fetița a dat-o de gol pe mama sa. Ce face fosta asistentă în fiecare seară?

Fiica Andreei Tonciu a dat-o de gol în direct! Ce a spus Rebecca despre celebra ei mamă

Fiica Andreei Tonciu a dat-o de gol în direct! S-a retras din lumina reflectoarelor pentru a fi femeie de casă. Andreea Tonciu s-a cumințit după ce s-a măritat și a devenit mamă. Vedeta are o fetiță, Rebecca, care-i face viața frumoasă. Recent, bruneta a declarat că și-a retras fiica de la grădiniță, iar acum petrece orice momente alături de Rebecca. Invitată în emisiunea lui Măruță, alături de fiica sa, Andreea a fost dată de gol de aceasta.

Fosta asistentă tv a rămas acasă cu fiica ei și se asigură că aceasta are parte de tot felul de activități interesante. „Nu mai este la grădiniță din vară din cauza pandemiei și pentru că sunt o fire foarte panicată. Stau acasă cu ea. Sunt foarte așezată, doar că am și eu nebunia mea ca orice om.”, a spus Andreea Tonciu.

Micuța Rebecca a dezvăluit câteva detalii inedite despre părinții săi, in special despre mama sa. Potrivit micuței, Andreea Tonciu sforăie în fiecare noapte și dansează prin casă.

„Cătălin Măruță: Cine sforăie cel mai tare?

Rebecca: Mami.

Cătălin Măruță: Cine mănâncă cele mai multe dulciuri?

Rebecca: Tati, mami nu.
Cătălin Măruță: Se uită mult mami în oglindă?

Rebecca: Da.

Cătălin Măruță: Își face multe poze?

Rebecca: Da, 20.”, au zis cei doi.

Fiica Andreei Tonciu nu s-a oprit aici cu dezvăluirile. Rebecca a precizat că mama ei nu se uită la filme, ci la desene animate. „Cătălin Măruță: Dansează prin casă? Da.

Cătălin Măruță: Plânge când se uită la filme?

Rebecca: Nu se uită la filme, se uită doar la desene, ca copiii mici.”, au adăugat aceștia.

Cine o ajută pe Andreea Tonciu în creșterea fiicei sale

Bruneta a declarat că la început, mama sa a fost cea care a ajutat-o să aibă grijă de Rebecca, dar acum se descurcă singură, mai ales că fetița își dorește să stea mereu în compania ei. „Nu pentru că am avut două ajutoare, mama și sora mea. Mama este la ea la florărie, stă de dimineața până seara. A avut mici probleme cu fratele ei, dar acum este mult mai bine. Nu mă mai ajută, este dependentă de mine, nu mai vrea să stea cu bunica, doar cu mami vrea.”, a zis ea.

Fosta asistentă tv a mărturisit că și-a restras fiica de la grădiniță pentru că îi este frică să nu se îmbolnăvească, având în vedere că Rebecca este extrem de sensibilă. „Am scos-o de la grădiniță deoarece ea este un copil foarte sensibil și toate bolile le ia imediat, fiind și anotimpul rece sunt foarte multe viroze, plus coronavirus, mi-am pus un semn de întrebare și am zis că trebuie să stea cu mine acasă. Ei îi place cel mai mult din lumea asta să stea cu mine acasă, este dependentă de mine, cum și eu sunt dependentă de ea. Stăm împreună, facem activități, o duc la balet, o duc engleză și la dansuri”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: