Redactia.ro
Home » Monden » Fiica cea mare a lui Gigi Becali răsuflă ușurată! Vestea primită de soțul său

Fiica cea mare a lui Gigi Becali răsuflă ușurată! Vestea primită de soțul său

teodora becali, gigi becali, Mihai Theodor Mincu, proces

Teodora, fiica cea mare a patronului FCSB s-a liniștit. Soțul său, Mihai Theodor Mincu a câștigat procesul cu Poliția Română și își va primi înapoi permisul de conducere.

De curând, ginerele lui Gigi Becali a rămas fără permis pentru 90 de zile și s-a ales și cu o amendă în valoare de 1305 lei. Tânărul a decis imediat să meargă la tribunal, unde magistrații i-au dat câștig de cauză în procesul intentat Poliției. Cazul s-a soluționat la Judecătoria Cornetu, pe 25 martie. Astfel, Mihai Theodor Mincu și-a recuperat permisul de conducere.

“Anulează procesul verbal seria xxxx/24.09.2020 emis de IPJ Ilfov cu privire la contravenția prevăzută de art 102 alin. 3lit. e) din OUG 195/2002 , a sancțiunii privind amenda în cuantum de 1.305 lei precum și sancțiunii complementare privind suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Menține celelalte dispoziții ale procesului verbal contestat.
Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare ce se va depune la sediul instanței Judecătoria Cornetu. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părţilor prin mijlocirea grefei instanței, astăzi,25.03.2021”, este comunicatul Judecătoriei Cornetu.

Ginerele lui Becali a mai avut probleme cu legea

Și în trecut, Mihai Theodor Mincu a mai avut probleme cu legea și a ajuns în fața magistraților. Mai multe branduri celebre, precum Chanel sau Christian Dior Couture l-au dat în judecată pe tânăr, pentru că acesta comercializa produse contrafăcute. Atunci, soțul Teodorei s-a ales doar cu o amendă. Totul s-a întâmplat cu doar câteva luni înainte nunții. În urmă cu mai bine de un an, Gigi Becali a decis să se implice și să-l responsabilizeze pe ginerele său. Acesta a fost trimis să supravegheze mai multe șantiere care îi aparțineau latifundiarului.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut și familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, așa cum îmi place mie”, declara Gigi Becali.

Teodora s-a căsătorit cu Mihai Theodor Mincu în octombrie 2019. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fetițe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: