Redactia.ro
Home » Știri » Fiica criminalului de la Oneşti a făcut dezvăluiri explozive! ”Ne-au luat apartamentul cu arma la cap”

Fiica criminalului de la Oneşti a făcut dezvăluiri explozive! ”Ne-au luat apartamentul cu arma la cap”

De ce nu s-a tras la timp in agresorul din onesti

Fiica criminalului de la Oneşti a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 cum le-a fost luat apartamentul în 2010. Aceasta a făcut mărturisiti șocante!

Fiica criminalului de la Oneşti a făcut dezvăluiri explozive

Fiica criminalului de la Oneşti a făcut declarații explozive la Antena 3 despre tatăl ei și despre cum le-a fost luat apartamentul în 2010.

”În 2010 mama mea cu sora mea au fost evacuate din apartament cu arme după ce a intrat peste ea în apartament domnul executor judecătoresc cu jandarmii și le-au forțat să iasă afară din casă punându-i armă la cap surorii mele neavând o hotărâre judecătorească de executare. Îmi pare nespus de rău. Nu trebuia să se ajungă la o asemenea tragedie. Sunt mamă și o am familie. Îmi pare nespus de rău ce s-a întâmplat, acele două persoane nevinovate, dar în același moment cred că a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie, pentru a începe câtuși de puțin să se facă dreptate”, a declarat fiica criminalului.

”Vreau din tot sufletul să se faca dreptate”

Mai mult, fiica criminalului de la Onești a declarat că directorul societăţii care le-a luat apartamenul le-a spus că sunt urmăriţi de ghinion.

”În momentul în care să declarat furtul mama mea a fost în audiență în momentul respectiv şi directorul i-a zis: Îmi pare rău sunteți urmărită de ghinion! Vi separe un răspuns corect la un manager de întreprindere, nu cred. Procesul s-a finalizat cu autor necunoscut și cu toate astea au executat silit ca să își recupereze presupusul prejudiciu. M-am întors în România cu copilul și tatăl meu. În acest timp s-a întâmplat acea executare silită afară cu domnul executor judecătoresc şi cu domnul jandarm. Când am ajuns înapoi în țară nu mai aveam nimic, din acel apartament Am fost nevoită pentru hârtiile pe care le aveam pentru copil să merg să îmi cer hârtiile. Tatăl meu a greşit. Nu trebuia să se ajungă aici. Vreau din tot sufletul să se faca dreptate”, a mai declarat aceasta.