Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii despre victimele de la Onești! Soția unuia dintre bărbați e asistentă medicală în secția unde e tratat acum criminalul

Noi detalii despre victimele de la Onești! Soția unuia dintre bărbați e asistentă medicală în secția unde e tratat acum criminalul

Noi detalii despre victimele de la Onești! Soția unuia dintre bărbați e asistentă medicală în secția unde e tratat acum criminalul

Apar noi detalii despre crima din Onești! Se pare că soția unuia dintre bărbați e asistentă medicală în secția unde e tratat acum criminalul. 

Noi detalii despre victimele de la Onești

Luni după-amiaza, doi electricieni au fost uciși la Onești de Gheorghe Moroșan, un bărbat de 69 de ani, care i-a luat ostatici într-un apartament care i-a aparținut, înainte de a-i înjunghia. Criminalul a fost împușcat și rănit de polițiști, iar în secția unde e acum tratat lucrează soția uneia dintre victime.

Scenele au fost surprinse ca dintr-un film de groază! Doi bărbați nevinovați au fost luați ostatici de criminal pentru că s-au aflat la locul nepotrivit, în ziua nepotrivită. Apartamentul în care au fost sechestrați aparținea firmei la care erau angajați și au fost trimiși acolo pentru renovări. Casa fusese a criminalului, care timp de 10 ani nu s-a împăcat cu gândul că a pierdut-o, după un proces al soției sale.

A amenințat că își va face singur dreptate, considerându-se nedreptățit. Luni, nici n-a stat pe gânduri și n-a ținut cont că Silviu Iştoan, 36 de ani, şi Dan Pătatu, 53 de ani, nu-i făcuseră niciodată nimic. De fapt, nici nu-i cunoștea. Cei doi bărbați au murit fără să știe de ce, înjunghiați de bărbatul de 68 de ani.

Tragedia familiilor victimelor continuă aproape până la absurd, pentru că, soția lui Dan Pătatu e asistentă medicală chiar pe secția chirurgie, acolo unde a fost operat criminalul, ajuns la spital împușcat în picioare de polițiști.

Directorul medical al spitalului din Oneşti, Anca Băncescu, a declarat că bărbatul este în secţia de Terapie Intensivă, intubat, dar stabil.

”A fost operat, este intubat, stabil hemodinamic, fără daună majoră pentru organele vitale. E internat în secţia de Terapie Intensivă”, a declarat Anca Băncescu.

Fratele uneia dintre victime este revoltat

Dan Pătatu era tatăl unui băiat de 18 ani. Cealaltă victimă, Silviu Iștoan, era necăsătorit, nu avea copii. Dar fratele lui, Paul, e revoltat de felul în care acesta a murit.

”Pe fişa postului nu au aşa ceva, să lucreze în apartamente. Directorul ştia că e cu probleme apartamentul. Şi că omul are probleme, antecedente, mulţi ştiau. Pur şi simplu i-au trimis. Nu aveau ce căuta la acest apartament”, spune bărbatul.

El acuză, de asemenea, Poliția și felul în care agenții prezenți la fața locului au acționat și mai ales s-au purtat cu el.

”Ajungând aici, am văzut mai mulţi poliţişti. Iniţial nu mă lăsau să intru. Zic că e fratele meu, vreau să văd ce se întâmplă. «Cu ce te ajută dacă e fratele tău?». Mă lua şi la mişto”, a continuat bărbatul.

Silviu, spun polițiștii, este cel care a încercat să se salveze și pe el criminalul l-a ucis primul, cu o singură lovitură de cuțit, direct în inimă.