Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Aurelian Preda nu poate trece peste moartea tatălui său. Ce ține Anamaria Rosa în camera artistului

Fiica lui Aurelian Preda nu poate trece peste moartea tatălui său. Ce ține Anamaria Rosa în camera artistului

GALERIE FOTO (3) Fiica lui Aurelian Preda nu poate trece peste moartea tatălui său.

Fiica lui Aurelian Preda nu poate trece peste moartea tatălui său. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în 2016, la vârsta de 47 de ani. Fiica lui, Anamaria Rosa a rămas singură pe lume și nu poate concepe faptul că părintele său nu mai este în viață. Ce obiect a pus în camera tatălui ei?

Fiica lui Aurelian Preda nu poate trece peste moartea tatălui său. Ce ține Anamaria Rosa în camera artistului

Aurelian Preda a murit pe 26 septembrie 2016, la un spital din Viena. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață după patru ani de lupă cu o boală cumplită. Au trecut mai bine de cinci ani de la moartea artistului, iar fiica sa, Anamaria Rosa nu poate concepe că părintele său s-a stins din viață. Pe 2 februarie, Aurelian Preda ar fi împlinit 52 de ani, dar din păcate, Anamaria nu a reușit să ajungă la mormântul acestuia pentru a-i aduce un omagiu.

Din cauza jobului, Anamaria nu a putut să meargă să-i ducă un buchet de flori tatălui său, dar a promis că va ajunge peste câteva zile. ”As fi vrut sa ajung, insa, lucrez. Nu pot sa-mi iau liber ori de cate ori mi-as dori. Voi merge peste cateva zile, cand voi avea liber.”, a declarat Anamaria Preda pentru Star Popular .

Ce păstrează Rosa în camera tatălui său

Deși au trecut atâția ani de la moartea artistului, camera acestuia a rămas exact așa cum a lăsat-o în ultima zi, înainte de a fi internat la spital. Rosa a mărturisit că ține în dormitorul acestuia pământ de la mormânt, pentru a-l simți aproape. ”Am incercat sa creez si sa ramana prezenta lui cumva prin ia pe care a purtat-o cel mai des. Am pus si tabloul lui aici. Mobila este destul de veche, tata dormea pe partea stanga. Am momente cand vin si dorm destul de des in patul lui, ma linistesc.Ii simt prezenta atunci cand ma pun in pat si incep sa ma rog pentru el. Simt ca cineva ma mangaie si e deasupra mea. Tot aici vin sa plang, sa ma descarc.Sifonierul e de pe vremea cand locuiam pe Bd Unirii, sunt destul de vechi, o sa vreau sa schimb mobila in camera. Tatal meu a realizat acest altar de pe comoda, doar am adaugat pamant de la mormantul lui si cu un trandafir dintr-o coroana a tatalui meu.”, a mai spus Anamaria Preda pentru Star Popular.

Anamaria Rosa Preda a aflat că Aurelian Preda nu este tatăl biologic abia după ce acesta a murit. Tânăra nu a știut că bărbatul căreia ea îi spunea tată nu este de fapt părintele biologic. Tânăra a mărturisit că nu a interesat-o niciodată să afle cum a venit pe lume, simțind că artistul este un adevărat tată pentru ea. „După moartea tatălui meu am aflat că el nu este tatăl meu biologic. În sufletul meu am simţit întotdeauna că el este tatăl meu biologic şi cel care m-a crescut. Pe mine nu m-a interesat cum am apărut, nu m-a interesat niciodată să aflu mai multe lucruri”, a declarat Anamaria Rosa Preda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: