Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Boris Johnson este model XXL. Cum arată Lara Johnson

Fiica lui Boris Johnson este model XXL. Cum arată Lara Johnson

GALERIE FOTO (6) Fiica lui Boris Johnson este model XXL.

Fiica lui Boris Jonhson este model XXL. Premierul britanic se poate declara un tată mândru de fiica lui, Lara. Aceasta este model de succes, chiar dacă are zeci de kilograme în plus. Este cea mai mare dintre cei patru copii ai lui Boris Johnson cu fosta sotie  Marina Wheeler.

Fiica lui Boris Johnson este model XXL. Cum arată Lara Johnson

Fiica lui Boris Johnson este model XXL. Familia Johnson, este considerată una dintre cele mai puternice clanuri politice din Regatul Unit. În timp ce Boris Johnson este ocupat cu funcția de ministru, fiica sa cea mare, Lara, este un model de succes. Chiar dacă are zeci de kilograme în plus, fiica ministrului britanic le demonstrează tuturor că greutatea nu reprezintă perfecțiunea. Aceasta este un exemplu pentru femeile de dimensiuni mari. Lara a demonstrat că femeile supraponderale pot fi atrăgătoare cu ajutorul lenjeriei intime speciale. În vârstă de 28 de ani, fiica lui Boris Jonhson a devenit model pentru a încuraja și alte femei cu forme să își urmeze visul. Aceasta este de părere că silueta-clepsidră este din nou la modă din cauza influenței starului american Kim Kardashian. Însă, Lara a avertizat că: „Aceste articole de îmbrăcăminte nu vor rezolva ceea ce s-ar putea să nu-ți placă la corpul tău. Când sunt bine concepute, acestea îmbunătățesc ceea ce aveți deja, sau imită forma preferată a corpului de astăzi”.

Înainte de a poza în lenjerie intimă, Lara a declarat că a fost puțin emoționată având în vedere că este cea mai îndrăzneață poziție în care a susținut un interviu. „Îmi dau seama că aceasta este cea mai îndrăzneață poziție în care am susținut vreodată un interviu. Sunt goală de la brâu în sus. Pe măsură ce ieșim din blocaje multiple, hedonismul se combină cu dorința de a arăta cât mai bine”, a spus Lara. Fiica politicianului este rezidentă la Londra și a pozat pentru revistă într-un sutien negru de 48 de lire sterline și unul de 55 de lire sterline de la Heist, un corset Spanx de 150 de lire sterline și o fustă Roland Mouret.

Boris Jonhson s-a căsătorit în secret

Premierul britanic s-a căsătorit în secret cu logodnica Carrie Symonds. Cei doi au avut parte de o ceremonie privată la Catedrala Westminster, în cadrul căreia au participat un număr restrâns de persoane. Cununia religioasă a fost oficiată în rit catolic de părintele Daniel Humphreys și la biserică numărul de persoane invitate nu a fost mare.

În jurul orei 13.30, publicul a fost rugat să părăsească catedrala. The Sun a scris că nici măcar consilierii de rang înalt de la Downing Street nu au știut nimic despre nunta celor doi. Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, și Carrie Symonds, 33 de ani, au fost nevoiți să amâne oficializarea relației lor,care durează din 2018. Aceștia s-au logodit în 2019, iar un an mai târziu a venit pe lume copilul lor, fiind pentru prima oară în ultimii 20 de ani când un premier britanic în funcție devenea tată. Numele fiului său este Wilfried Lawrie Nicholas Johnson.

Boris si sotia sa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: