Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Connect-R îi calcă pe urme tatălui său. Maya a scos prima piesă alături de mama ei

Fiica lui Connect-R îi calcă pe urme tatălui său. Maya a scos prima piesă alături de mama ei

Fiica și soția lui Connect-R au scos o piesă împreună.

Artistul Connect-R împărtășește cu bucurie și mândrie un moment special din viața sa de familie. Fetele sale, Misha și Maya, lansează prima lor piesă împreună, „E Crăciun,” o melodie plină de emoție și farmec, perfectă pentru atmosfera sărbătorilor.

Misha și Maya, soția și fetița de 9 ani a cuplului, au decis să împărtășească bucuria Crăciunului printr-o colaborare muzicală inedită. „E Crăciun” nu este doar o piesă festivă, ci și o expresie a legăturii speciale dintre mamă și fiică.

Maya le calcă pe urme părinților săi

Maya Mihalache, pasionată de muzică și elevă la Liceul de muzică „George Enescu,” a fost convingerea necesară pentru a începe acest proiect muzical alături de mama sa. Misha, mândră de talentul fiicei sale, a fost încântată să realizeze acest prim proiect muzical în familie.

Misha a povestit despre dorința ei de a colabora cu Maya: „Mă rugam de Maya de câțiva ani să scoatem un colind împreună și nu a vrut. Anul acesta a fost de acord. Probabil a influențat-o și faptul că acum este la liceul de muzică și poate vede lucrurile altfel.”

„Piesa ‘E Crăciun’ este o colaborare minunată și sperăm să mai avem și altele pe viitor,” a adăugat artista.

Fiica lui Connect-R s-a lansat în muzică

În plus, această lansare muzicală marchează și ziua tatălui lor, Connect-R, căruia Misha și Maya i-au dedicat acest cadou muzical plin de emoție și magie.

Piesa „E Crăciun” a fost compusă de Ștefan Mihalache (Connect-R), care a scris muzica și textul, și este lansată în colaborare cu Hood Famous. Videoclipul este realizat de Cristi Roman, iar mixajul/masterizarea sunt realizate de Epic Julius @Midiots. O colaborare atât de personală și caldă promite să aducă bucurie și sărbătoare în casele ascultătorilor în această perioadă magică a anului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: