Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Connect-r, pe scena X-Factor. Ce vis măreț are Maya

Fiica lui Connect-r, pe scena X-Factor. Ce vis măreț are Maya

Fiica lui Connect-r, pe scena X-Factor.

Fiica lui Connect-r, pe scena X-Factor. Se pare că fiica artistului vrea cu orice preț să le calce pe urme celor doi părinți. Maya vrea să urce pe scena X Factor, dar nu acum, căci are 6 ani, însă micuța a povestit că visează să fie concurentă acestei emisiuni atunci când va crește. Connect-r a venit însoțit de fiica sa, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Fiica lui Connect-r, pe scena X-Factor

Fiica lui Connect-r, pe scena X-Factor. Fiica lui Connect-r a crescut și deja își dorește să devină artist, exact ca cei doi părinții ai săi. Mai mult, Maya a spus că își dorește să urce pe scena emisiunii X Factor, când va mai crește. Astfel, Connect-r se poate declara un tată mândru, având în vedere că fiica sa de șase ani, vrea să-i calce pe urme. Fiica lui Connect-r dorește să urce pe scena X Factor pentru a impresiona publicului cu talentul ei moștenit de la Connect-r și Misha, părinții ei. Artistul a venit însoțit de fiica sa, Maya, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a făcut declarații surprinzătoare privind viitorul ei.

Fiica lui Connect-r va urca pe scena X Factor când va crește, acesta este cel mai mare vis al ei. Aceasta a intepretat o piesă de Crăciun cunoscută, iar cei din platou au rămas uimiți de talentul său vocal. Maya visează să ajungă o artistă cunoscută, iar dorința ei cea mai mare este să urce pe scena X Factor. De asemenea, fiica lui Connect-r este conștientă că trebuie să exerseze mult pentru a impresiona juriul X Factor și telespectatorii. „Am exersat foarte mult acasă, pe muzică de pe televizor și așa am reușit să cânt”, a spus Maya.

X Factor este un show românesc televizat care își propune să găsească noi talente muzicale. Emisiunea are deja 9 sezoane, iar cei care decid soarta concurenților sunt Delia, Florin RIstei, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. Mulți dintre artiștii din România care au succes pe plan muzical, au fost concurenții emisiunii X Factor.

Connect-r și Misha au divorțat

Cu toate că multă lume se aștepta ca Misha și Connect-r să aibă o căsnicie de durată, având în vedere că au și o fetiță minuntată împreună. Cei doi păreau un cuplu unit și perfect, până când artistul a a anunțat în urmă cu doi ani că a divorțat de mama fiicei sale, Misha. Sătul să mai ascundă ce se întâmplă între ei, Connect-r a decis să dea cărțile pe față. Surse din apropierea cuplului au declarat că cei doi se certau des, mai ales în perioada când Maya s-a îmbolnăvit. Cu toate astea, artiștii au reușit să țină toată situația departe de ochii lumii, ba chiar postau în familia perfectă pe rețelele de socializare, deși ei divorțaseră de un an. După ce s-a aflat despre problemele lor, nici Misha, nici Connect-r nu au vorbit în presă despre ceea ce s-a întâmplat între ei. În prezent, Connect-r și Misha au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, mai ales că amândoi ai recunoscut că încă mai au sentimente puternice unul față de celălalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: