Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Gică Popescu s-a transformat într-o adevărată divă. Cum a fost surprinsă pe străzile din Barcelona

Fiica lui Gică Popescu s-a transformat într-o adevărată divă. Cum a fost surprinsă pe străzile din Barcelona

GALERIE FOTO (6) Fiica lui Gică Popescu s-a transformat într-o adevărată divă.

Fiica lui Gică Popescu s-a transformat într-o adevărată divă. Maria Popescu, în vârstă de 20 de ani și-a surprins urmăritorii din mediul online într-o ipostază provocatoare. Fiica fostului fotbalist locuiește în Barcelona, unde își dorește să își facă o carieră profesională.

Fiica lui Gică Popescu s-a transformat într-o adevărată divă. Cum a fost surprinsă pe străzile din Barcelona

Fiica lui Gică Popescu s-a transformat într-o adevărată divă. Fără doar și poate, Gică Popescu se poate considera un bărbat mândru. Cu toate că a fost mai mereu discret în ceea ce privește viața personală, fostul fotbalist are o familie extrem de frumoasă. Gică Popescu are un băiat pe nume Nicholas, în vârstă de 17 ani, care joacă fotbal la echipa FC Viitorul, acolo unde Gică Popescu este președinte al clubului dobrogean. De asemenea, sportivul are și o fiică, Maria, în vârstă de 20 de ani, care studiază în Barcelona, la prestigioasa ESADE(Escola Superior d’Administracio i Direccio d’Empreses).

Recent, Maria a fost surprinsă pe străzile din Barcelona într-o ipostază extrem de inedită. Tânăra își dorește să-și clădească o carieră în Barcelona, dar își face și timp pentru ea. Pe rețelele de socializare, Maria este extrem de activă, având peste 5.000 de urmăritori. Aceasta postează imagini zilnic și clipuri video din viața ei de zi cu zi. Recent, Maria Popescu a atras atenția cu o fotografie. Această poartă un maiou foarte scurt, alb, și o pereche de blugi. Internauții au fost încântați de imaginea Mariei, motiv pentru care i-au oferit tinerei sute de aprecieri.

Maria Popescu

Câți bani îi oferă lunar Gică Popescu fiicei sale

Fostul fotbalist este căsătorit cu Luminița, având împreună doi copii minunați. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Gică Popescu a răspuns la cele mai uimitoare întrebări, vorbind și despre familia sa, dar și despre cum și-a învățat copiii să nu se obișnuiască cu banii. Conform acestuia, Nico și Maria au fost învățați că școala este pe primul loc, iar banii le-a fost oferiți cu mare măsură.

Sportivul a declarat câți bani le dă copiilor săi lunar, dar și ce salariu primește fiul său la echipa Viitorul. Mai mult, Gică Popescu a menționat câți bani îi oferă fiicei sale lunar. „Eu nu am făcut niciodată comparație între copiii mei și copiii altora. Fiecare ne educăm copiii așa cum considerăm de cuviință. Nu fiecare trebuie să aibă aceleași așteptări de la copii. Maria studiază la Barcelona are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească dacă vrea. Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro”, a dezvăluit Gică Popescu.

Conform acestuia, fiul său, Nico are un salariu de 600 de lei la Viitorul, manageriat de Gheorghe Hagi. „Nico are un salariu la Viitorul de 600 de lei și are în momentul de față 7.000 de lei în cont, fără să ia un leu de la noi. Ăla seamănă cu maică-sa, e foarte zgârcit. Are mâncare, are unde să locuiască. Ce să facă cu banii? Dacă are nevoie, îi las. Cât are nevoie, 200, 300,500 de lei„, a mai spus Gică Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: