Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Giga Hagi a intrat în televiziune. Cu ce post a semnat Kira Hagi

Fiica lui Giga Hagi a intrat în televiziune. Cu ce post a semnat Kira Hagi

Fiica lui Giga Hagi a intrat în televiziune. Cu ce post a semnat Kira Hagi

Fiica lui Giga Hagi a intrat în televiziune! Kira a vorbit despre noul proiect în care este implicată și de care este foarte încântată. 

Fiica lui Giga Hagi a intrat în televiziune. Cu ce post a semnat Kira Hagi

Kira este o actriță talentată, care până la vârsta de 25 se poate mândri cu multe reușite. Fiica fostului mare fotbalist Gică Hagi și-a deschis prima expoziție de pictură, a jucat în multe filme și a avut apariții numeroase pe scena teatrului românesc, iar acum își face debutul și în televiziune.

Recent, Kira Hagi a început să prezinte rubrica „Smart is the new cool”, difuzată pe postul de televiziune Aleph News ce-i aparține lui Adrian Sârbu. Scopul tinerei este de a aduce în prim-plan inițiative speciale ale tinerilor din țară.

„Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a spus Kira Hagi.

Vineri, 22 octombrie, la Aleph News a fost prezentat „Herculane Project”, proiectul aparţine unor tineri arhitecţi şi urbanişti, care încearcă să reabiliteze o clădire istorică aflată în staţiunea balneară Băile Herculane. Kira Hagi va putea fi văzută în fiecare vineri pe micul ecran. Kira Hagi a vrut să se mute în America Fiica lui Gică Hagi a studiat în America, însă dorul de familie a făcut-o să se întoarcă în România. Recent, Kira Hagi a vorbit în cadrul unui interviu despre dorința sa de a trăi visul american.

„Părinții au fost mentori și pentru mine prin felul lor de a fi și prin faptul că s-au dedicat meseriei. Acest lucru a fost foarte important pentru mine. Eu am vrut să plec în America de la 14 ani și am avut visul acesta, să trăiesc visul american. Da, eu nu voiam să mă întorc. Îmi doream foarte mult să lucrez în lumea filmului, în cinematografie, și, desigur, industria cinematografică în America este imensă. Lucrul acesta m-a motivat, că doresc cu adevărat să lucrez în America”, a spus tânăra actriță.

Kira Hagi face cuplu cu fiul cântăreței Nicola

Kira Hagi face cuplu cu fiul cântăreței Nicola. Fostul fotbalist Gică Hagi se poate declara un bărbat împlinit. Fostul mijlocaș al naționalei are doi copii minunați și împliniti pe plan profesional. Fiica sa, Kira, este actriță și a reușit să joace deja în numeroase producții de succes, iar fiul său, Ianis, evolueză la Glasgow Rangers. Recent, fiica sa a participat într-un spectacol al Teatrului Nottara, din București. Kira o interpretează pe Martha Bibescu, celebra personalitate culturală din perioada interbelică. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a absolvit New York Academy, iar fratele a absolvit o școală britanică, din România.

Partenerul de scenă al Kirei este Johnny Alexandru, fiul cântăreței Nicola, care a reprezentat România la Eurovision în 2003. Absolvent al Conservatorului, Johnny va juca rolul prințului George Valentin Bibescu. Fiul Nicolei a compus și muzica pentru spectacol. Spectacolul „Martha și George” este programat pentru sâmbătă, 25 septembrie.

„Este o piesă potrivită pentru tineri, în primul rând pentru că află detalii inedited din viața unei personalități uimitoare, a unei feminist dinainte să se fi inventat mișcarea, a unei femei care și-a iubit țara și carea încercat prin toate resursele de care dispunea să facă orice îi stătea în putință să ajute și să ridice prin cultură nivelul celor din jurul său. E un spectacol din care poți să pleci cu multe învățăminte legate de viața de cuplu”, au transmis reprezentanții Teatrului Nottara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: