Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Ion Dichiseanu în lacrimi și durere la căpătâiul tatălui! Imagini de la înmormântarea actorului

Fiica lui Ion Dichiseanu în lacrimi și durere la căpătâiul tatălui! Imagini de la înmormântarea actorului

GALERIE FOTO (3) Fiica lui Ion Dichiseanu în lacrimi și durere la căpătâiul tatălui! Imagini de la înmormântarea actorului

Ion Dichiseanu a fost înmormântat astăzi la cimitirul Bellu, lângă mormântul Ionelei Prodan, pe Aleea Artiștilor. Familia și prietenii apropiați sunt profund îndurerați, iar lacrimile i-au copleșit. 

Fiica lui Ion Dichiseanu în lacrimi și durere la căpătâiul tatălui

Zeci de admiratori ai artistului s-au adunat la cimitir pentru a-l conduce pe ultimul drum și pentru a-și lua rămas bun. Marele actor a fost luat de la foaierul Teatrului Nottara, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al marelui actor. Familia și cei apropiați l-au condus pe ultimul drum, copleșiți de lacrimi de durere.

Fiica lui Ion Dichiseanu în lacrimi și durere la căpătâiul tatălui! Imagini de la înmormântarea actorului

Actorul a cerut ca la înmormântarea sa să fie condus de o femeie îmbrăcată în alb, iar crucea i-a fost dusă tot de o femeie îmbrăcată în aceeași manieră. După ce trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la Teatrul Nottara, unde mari personalităție ale țării au venit să își ia rămas-bun, astăzi a fost luat cu mașina mortuară pentru a merge la cimitir. Fiica artistului a fost copleșită de emoții, iar lacrimile de durere au pus stăpânire pe ea. Sicriul artistului a fost dus la cimitirul Bellu unde va fi înmormântat în scurt timp cu onoruri militare.

Fiica lui Ion Dichiseanu în lacrimi și durere la căpătâiul tatălui! Imagini de la înmormântarea actorului

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu a fost înhumat în aplauzele celor care s-au înghesuit să-și ia „rămas-bun” de la artist, în timp ce detașamentul militar a dat onorul, efectuând trei salve de pușcă.

Printre cei care au venit la cimitir să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu s-au numărat artista Monica Anghel, Aurel Pădureanu, fostul soț al Corneliei Catanga şi tatăl artistei Andra, Mihai Alexandru.
Citeşte întreaga ştire: Actorul Ion Dichiseanu a fost înmormântat astăzi cu onoruri militare.

Părinții Andrei i-au adus un omagiu lui Ion Dichiseanu

Mai multe vedete din România au ajuns la biserică și au adus coroane de flori în memoria lui. Printre acestea s-au numărat și părinții Andrei, Alexandru și Elena Mihai care au venit la cimitirul Bellu pentru a-i aduce un omagiu regretatului artist. Cei doi au adus o coroană impresionantă de flori, alături de unn mesaj emoționant și plin de regrete. Alături de ei au fost surprinși Viorel Păunescu, Ilie și Ioana Năstase și Mitică Dragomir.

Fiica lui Ion Dichiseanu a depus o coroană în memoria tatălui ei, cu mesajul emoționant și dureros „Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume”. Ioana este distrusă de durere, izbucnind în lacrimi pe stradă, după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a fost scros de la Teatrul Nottara. Valentin Teodosiu și Eugen Cristeau au venit și ei pentru a-și lua rămas bun de la cel care le-a fost coleg și prieten mai mulți ani. Ion Dichiseanu este înmormântat cu onoruri militare, iar slujba va fi oficiată cu mai mulți preoți, în semn de admirație pentru cariera și omul care a fost.

Gigi Becali și-a făcut apariția la cimtir, aducând un ultim oamgiu actorului Ion Dichiseanu. Afaceristul și-a experimat regretul pentru dispariția acestuia și a mărturisit că se cunoșteau destul de bine. „L-am cunoscut. Aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stăteam, mai vorbeam.Era credincios, dar nu știu dacă mergea la biserică”, a declarat Gigi Becali la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Întrebat ce părere are că regretatul actor și-a dorit ca mașina mortuară să fie condusă de o femeie îmbrăcată în alb, Gigi Becali a dar un răspuns neașteptat: „Nu se face așa ceva. Dacă așa a vreau. Nu vreau să zic mai mult”, a mai adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: