Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Ion Țiriac, de nerecunoscut! Cum arată și ce face Ioana Natalia Țiriac

Fiica lui Ion Țiriac, de nerecunoscut! Cum arată și ce face Ioana Natalia Țiriac

GALERIE FOTO (8) Ioana Natalia Tiriac

Unica fiică a lui Ion Țiriac a devenit o tânără frumoasă și inteligentă, aceasta fiind văzută de mai multe ori la acțiuni caritabile, organizate chiar de aceasta.

Ion Țiriac are trei copii, doi băieți, Ion Ion Țiriac, Karim Mihai Țiriac și Ioana Natalia Țiriac.

Cum arată unica fiică a lui Ion Țiriac?

Fostul tenismen, Ion Țiriac deși este unul dintre cei mai celebri bărbați din România, acesta a fost întotdeauna discret cu viața personală.

Puțini știu că acesta, pe lângă cei doi băieți pe care îi are cu două femei diferite, Ion Ion și Karim, cel mai bogat afacerist din România are o fiică, în vârstă de 22 de ani.

Ioana Natalia a devenit o tânără frumoasă și inteligentă, aceasta având multe oportunități de a reuși în viață.

Karim, în vârstă de 25 de ani și Ioana sunt copiii pe care afaceristul îi are împreună cu jurnalista din Egipt, Sophie Ayad.

Ioana Natalia a devenit o adevărată tânără sexy, care întoarce privirea oricărui bărbat, fiind conștientă de toate atuurile sale, pe care nu ezită și le publice pe contul oficial de Instagram.

Fiica lui Ion Țiriac studiează jurnalismul în Statele Unite, și de fiecare dată când ajunge în România acesta organizează acțiuni de caritate.

Ce relație are Ioana cu tatăl său, Ion Țiriac?

Ion Țiriac a recunoscut într-un interviu pentru Antena Stars că nu prea își petrece timpul cu unica sa fiică, dar este mândru de ea.

Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal.Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui, a spus afaceristul.

Pe de altă parte, Ioana Natalia este foarte mândră de tatăl său și își exprimă admirația ori de câte ori are ocazia pentru cel care îi este tată.

„Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, spune Ioana despre tatăl său.

Ioana nu se vede prea des cu părinții ei, mama sa locuind în Monte Carlo, iar tatăl său în România. În ultimele postări de pe Instagram putem observa că Ioana a ales să-și petreacă vacanța în România.

Tânăra în vârstă de 22 ani a pozat sexu pentru urmăritorii săi, iar printre cei care au apreciat-o este chiar Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: