Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Ioniță din Clejani a ajuns pe mâna medicilor. Ce intervenție a suferit tânăra

Fiica lui Ioniță din Clejani a ajuns pe mâna medicilor. Ce intervenție a suferit tânăra

GALERIE FOTO (2) Fiica lui Ioniță din Clejani a ajuns pe mâna medicilor. Ce intervenție a suferit tânăra

Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor. Anunțul a fost făcut chiar de tânără prin intermediul unei rețele de socializare. 

Fiica lui Ioniță din Clejani a ajuns pe mâna medicilor. Ce intervenție a suferit tânăra

Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor. Nu este vorba despre nimic grav, ci despre o intervenție estetică, mai exact o rinoplastie pe care și-o dorea de foarte mult timp. Aceasta a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Ramona de la Clejani, cealaltă fiica lui Ioniță de la Clejani, se află într-un spital din Turcia, acolo unde s-a dus pentru a-și face operația estetică de mult dorită. Tânăra i-a lăsat pe medicii chirurgi să-i remodeleze nasul așa cum și-l dorea. La scurt timp, prietenii virtuali ai brunetei au reacționat imediat. Unii au felicitat-o pentru decizia luată, iar alții nu au fost deloc de acord.

Totuși, Ramona de la Clejani și-a păstrat cumpătul și a explicat internauților motivul pentru care a apelat la această intervenție, fără a fi prea răutăcioasă.

Fiica lui Ioniță din Clejani a ajuns pe mâna medicilor. Ce intervenție a suferit tânăra

”Ramona, ai grija de tine, că Dumnezeu te-a lăsat frumoasă și sănătoasă, să nu se supere pe tine. / Dacă Dumnezeu te-a facut așa …rămâi așa / Vai, ți-ai tăiat nasul?”, sunt doar câteva din comentariile primite de Ramona pe Instagram.

Ioniță de la Clejani nu a vrut să o recunoască prima dată pe fiica lui

Ramona Manole este fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Recent, aceasta a fost invitată în platoul unei emisiuni unde a vorbit despre acest subiect. Cu această ocazie, bruneta a făcut un anunț neașteptat și a dezvăluit că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, dar care a murit la vârsta de 8 ani. Totodată, ea mai declara că tatăl ei nu s-a ocupat nici de ea, ar nici de celălalt fiu pe care l-a avut.

”Da, din ce am auzit și eu, da. Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat. În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea”, a declarat Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani a povestit cum tatăl ei a respins-o și a alungat-o din fața casei lui, când Ramona a venit să-l vadă. Deși are și nepoți din partea ei, Ioniță de la Clejani nu dorește o relație cu fiica sa, Ramona. Ea a spus că el i-a adresat cuvinte grele și s-a purtat urât cu ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: