Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor s-a transformat! Uite cum arată Irinuca la 13 ani FOTO

Fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor s-a transformat! Uite cum arată Irinuca la 13 ani FOTO

GALERIE FOTO (4) Irina Columbeanu

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Columbeanu și a lui Irinel Columbeanu, a împlinit deja 13 ani, iar acum este deja o adolescentă.

Cum arată acum fiica lui Irinel Columbeanu

De ceva timp, aceasta s-a mutat în America, alături de mama sa și de Mr. Pink, omul de afaceri alături de care și-a refăcut viața, după divorțul de Irinel Columbeanu.

Cum problemele financiare nu s-au mai terminat pentru omul de afaceri de la Izvorani, acesta a decis ca fiica lui să se mute în America, la mama sa.

Viața de acolo pare că îi face foarte bine fiicei sale, pentru că este mereu zâmbitoare, mai ales că acum are și un frățior, pe fiul lui Mr. Pink, care locuiește și el alături de Monica și de Irinuca.

Irinuca Columbeanu are deja 13 ani și începe să arate din ce în ce mai mult ca o domnișoară, dar și să îi semene mamei sale. Acum, ea este o domnișoară ce postează multe poze pe rețelele de socializare, unde est eurmărită de 141 de mii de oameni.

Monica Columbeanu, în depresie după separarea de fiica ei

După ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica Columbeanu s-a mutat în America, iar fiica ei a rămas alături de tatăl său. Acel moment a fost unul extrem de greu pentru ea și a intrat în depresie.

„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte, pentru că am trecut şi prin momente în care mi se spunea la telefon: >’, a declarat, la acea vreme, Monica Gabor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: