Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Liviu Vârciu face declarații inedite despre părinții săi. Tânăra a răbufnit pe rețelele de socializare: „Copilul din mine m-a omorât aseară”

Fiica lui Liviu Vârciu face declarații inedite despre părinții săi. Tânăra a răbufnit pe rețelele de socializare: „Copilul din mine m-a omorât aseară”

Fiica lui Vârciu a început să plângă în mediul online.

Carmina, fiica celebrului entertainer român Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu, a avut recent un moment emoționant pe rețelele sociale, unde a împărtășit cu fanii săi trăirile intense pe care le-a experimentat în legătură cu despărțirea părinților săi. Tânăra, care a crescut sub ochii publicului și care acum își găsește propriul drum în viață, a vorbit deschis despre provocările emoționale pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

Un val de emoții neașteptate

Într-o postare recentă pe platformele de social media, Carmina a povestit cum o simplă căutare prin fotografii vechi a declanșat un adevărat val de emoții. „Am zis că să fac și eu trend-ul acela și înainte să-l postez, o fracțiune de secundă mi-a trebuit să aud melodia aia tristă, să văd o poza cu mine și după o poză cu ei, ca să mă bufnească plânsul”, a mărturisit Carmina. Această experiență a surprins-o chiar și pe ea, demonstrând că uneori, emoțiile pot fi imprevizibile și copleșitoare.

Carmina a recunoscut că, deși timpul a trecut și părinții ei și-au refăcut viețile, rănile vechi pot fi uneori reactivată. „Am plâns, fraților, o oră încontinuu, nu am putut efectiv să mă opresc din plâns. Eu am trecut de foarte mult timp peste faptul că ai mei s-au despărțit și că mama și-a refăcut viața. Tata și-a refăcut viața, mai are doi copii, toată lumea fericită. Aia a fost, așa s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu, totul se întâmplă cu un motiv”, a explicat ea.

Mesajul pentru urmăritorii săi

Deschisă și sinceră, Carmina a dorit să împărtășească aceste momente cu urmăritorii săi pentru a arăta că este normal să resimți durerea despărțirii, chiar și după ani de zile. „Nu pot să îmi explic și voiam să împărtășesc chestia asta cu voi, că mi s-a părut chiar interesant. Gen nu știu dacă mai pățiți, dacă și tu ai pățit chestia asta. Ai tăi sunt despărțiți și fiecare cu viețile lor separate și copilul din tine, uneori, se mai unge așa pe suflet când se uită la poză și își dă filme ‘cum era dacă’”, a adăugat ea.

Momentul de sinceritate al Carminăi reflectă o latură vulnerabilă, care adesea nu este expusă în lumina reflectoarelor. Prin împărtășirea experienței sale, tânăra își exprimă nu doar propriile sentimente, dar oferă și o perspectivă asupra modului în care copiii pot procesa și resimți efectele unei despărțiri, chiar și la ani de distanță. Aceasta demonstrează curajul de a fi vulnerabil în fața unei audiențe largi, deschizând discuții despre impactul pe termen lung al dinamicii familiale asupra tinerilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: