Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Liviu Vârciu, în lacrimi. Ce a făcut-o pe Carmina să plângă: „Încerc să mă străduiesc să fac ceva măreț cu viața mea”

Fiica lui Liviu Vârciu, în lacrimi. Ce a făcut-o pe Carmina să plângă: „Încerc să mă străduiesc să fac ceva măreț cu viața mea”

Fiica lui Liviu Vârciu plânge.

Într-un moment de sinceritate rar întâlnit, Carmina Vârciu, fiica cunoscutului prezentator și actor Liviu Vârciu, a vorbit deschis despre provocările și sentimentele cu care se confruntă după mutarea recentă în București. Tânăra de 20 de ani, care a venit în Capitală pentru studii universitare, trăiește acum departe de casa familială din Arad, unde a crescut alături de mama sa.

Noua viață a Carminei în București

Carmina a împărtășit pe platformele de socializare detalii despre viața sa de zi cu zi, de la micile bucurii precum călătoria cu trenul spre București, la dificultățile adaptării la o nouă viață departe de familie. „Sunt doar momente și clipe de fericire în viață. Mă rog, aici aveam o criză existențială pentru că eram în tren spre București, dar asta e o altă parte a poveștii,” a spus Carmina, descriindu-și călătoria și primele zile în noua locuință.

Mai mult decât adaptarea la un nou oraș, Carmina vorbește deschis despre lupta sa internă, confruntarea cu singurătatea și căutarea unui scop. „În timp ce făceam curat mă gândeam la esența vieții și încercam să găsesc o parte pozitivă în toată negativitatea mea,” mărturisește ea, adăugând că se străduiește să găsească o direcție și să se realizeze profesional, deși se confruntă cu stări anxioase și chiar depresive.

Ce a mărturisit Carmina Vârciu

Fiica lui Liviu Vârciu spune că are adesea stări de anxietate. „Sunt doar momente și clipe de fericire în viață. Mă rog, aici aveam o criză existențială pentru că eram în tren spre București, dar asta e o altă parte a poveștii.

Mi-am luat bilet de tren din nou, pentru că mi se pare mult mai ușor să ajung acasă de la gară decât dacă aș fi fost cu avionul. Aș fi făcut ore întregi de trafic și cine are chef de asta? Nu eu. Am ajuns până la urmă în București, pot să zic că m-am odihnit cât de cât. Trecând peste chestia asta, am așteptat să vină mașina după ce mi-am comandat. A venit și mașina, m-a dus până acasă. Am observat că vremea aici e foarte urâtă, adică e dizgrațios de urâtă, pe mine mă face să mă simt foarte incomod și foarte depresiv. Am ajuns și acasă, cum am mai zis. Mi-am mai luat și un suc din gară, pentru că mă gândeam că nu am nimic acasă și trebuia să beau și eu ceva, nu mă judecați. Mi-a fost poftă de suc. Am ajuns și la apartament, am deschis toate geamurile ca să se aerisească. Mi-am dat seama că s-a depus praful. Asta înseamnă că trebuie să fac curat, dar nu e nicio problemă, că nouă ne place să facem curățenie. Dar, până să fac curat, m-am băgat în pat pentru că nu aveam chef de nimic și am fost foarte obosită.”, a spus Carmina Vârciu în mediul online.

Fiica prezentatorului TV încă nu știe pe ce drum să o apuce, din punct de vedere profesional. „În timp ce făceam curat mă gândeam la esența vieții și încercam să găsesc o parte pozitivă în toată negativitatea mea. Pentru că suntem oameni și eu la fel am momente și stări foarte anxioase și foarte proaste. De care vreau să știu doar eu și cu care mă zbat în fiecare zi ca să pot să le depășesc. Având în vedere că sunt singură la București din toate punctele de vedere. Încerc să mă străduiesc să fac ceva măreț cu viața mea.

Și știu că o să reușesc la un moment dat, pentru că chiar sunt ambițioasă. Dacă îmi doresc ceva, lupt pentru acel ceva, chiar dacă e foarte greu, neimaginabil de greu. Știu că la un moment dat totul o să fie ok și tind să vă mulțumesc pentru mesaje. Sunt ok, trec uneori prin niște stări și niște faze foarte nașpa ale vieții mele. Dar am să le depășesc cu brio.”, a zis Carmina Vârciu ziua următoare.

Copila cea mare a prezentatorului TV pare să îmbrățișeze provocările vieții cu curaj și deschidere, fie că este vorba de adaptarea la o nouă viață în București sau de a face față unor situații neașteptate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: