Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Matteo a fost la un pas de o mare tragedie. Un copac a căzut peste banca pe care se juca

Fiica lui Matteo a fost la un pas de o mare tragedie. Un copac a căzut peste banca pe care se juca

Fiica lui Matteo a fost la un pas de o mare tragedie.

Fiica lui Matteo a fost la un pas de o mare tragedie. Artistul și soția sa au trecut prin momente de panică, după ce fiica lor a trecut printr-un incident care ar fi putut să se transforme într-o tragedie. În urmă cu câteva zile, un copac dintr-un parc din Capitală a căzut peste banca pe care se afla fiica lui Matteo.

Fiica lui Matteo a fost la un pas de o mare tragedie. Un copac a căzut peste banca pe care se juca

Fiica lui Matteo a trecut prin momente groaznice. În timp ce se afla cu bona sa, în parcul Kiseleff din Capitală, un copac putred s-a rupt și a căzut pe banca unde se afla fiica artistului. Din fericire, micuța nu a suferit răni grave, ci doar câteva zgârituri, dar iubita lui Matteo este indignată de ceea ce s-a întâmplat și trage un semnal de alarmă. Soția artistului susține că acel copac trebuia să fie tăiat, pentru a nu se produce o tragedie. „Noi am fost sunați de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puțin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”. Pur și simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot și a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate și nu a fost o situație tocmai plăcută”, a spus mama fetiței lui Matteo, potrivit romaniatv.net.

Iubita lui Matteo a declarat că a fost șocată când a mers în parc si a văzut copacul prăbușit peste banca pe care stătea fiica ei. Aceasta se aștepta să fie vorba despre o creangă, dar când a ajuns la fața locului nu i-a venit să creadă. Fiica sa s-a speriat foarte tare, dar din fericire nu a pățit nimic. „Când am ajuns în parc mă așteptam că a căzut o creangă, nu mă așteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situații. Aseară abia ne-am liniștit după șocul pe care l-am trăit. (…) Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniștiți în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc. Să nu stăm stresați că se pot produce tragedii. Fetița este la vârsta la care nu înțelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu percepe încă riscurile”, a mai zis ea pentru sursa citată.

Matteo, un tată împlinit

Artistul a devenit tată de fată în urmă cu doi ani, iar de atunci, viața lui s-a schimbat. Adoră să petreacă timp alături de ea și nu stau despărțiti decât câteva ore. Matteo a declarat că este pregătit încă de pe acum pentru perioada în care fiica lui va deveni o adolescentă. Artistul a mărturisit că va fi un tată permisiv până la vârsta de 14 ani. ‘’Eu cred că până la 14 ani sunt un tată permisiv. După aceea, când o să știe exact cum să se pupe cu limba, atunci o să iau atitudine. Cred că o să fiu mai tatuat decât atât. Armă am, nu mai am nevoie de permis. O să fugă băieții de ea, că vine taică-su ăla tatuat, chelios și cu barbă căruntă. Și are și pistol. E de fațadă cântărețul, ăla e cu arme, săbii, topoare”, a declarat Matteo pentru Ego.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: