Redactia.ro
Home » Monden » Fiica milionarului Gianluca Vacchi, operată de urgență! Ce i s-a întâmplat celei mici

Fiica milionarului Gianluca Vacchi, operată de urgență! Ce i s-a întâmplat celei mici

Fiica milionarului Gianluca Vacchi, Blu Jerusalema Vacchi, a trecut, recent, printr-o operație dficilă. Iată ce i s-a întâmplat micuței, care a fost născută anul trecut, în luna octombrie.

Fiica milionarului Gianluca Vacchi, operată de urgență! Ce i s-a întâmplat celei mici

Probleme cu fetița milionarului Gianluca Vacchi! Micuța a suferit, recent, o operație la nivelul cerului gurii și a dat emoții mari părinților săi, informează wowbiz.ro.

„La începutul acestei săptămâni, fiica noastră a avut o intervenție chirurgicală a osului palatin (n.r cerul gurii). A fost o săptămână foarte epuizantă și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost și pentru ea… ca bebelușul tău să treacă prin ceva atât de grav ca o intervenție chirurgicală, îți zguduie întreaga lume ca părinte .Îngerul nostru nu încetează să ne uimească! A fost atât de curajoasă, calmă și dulce prin toate câte a trecut, încât mă face atât de mândru să fiu tatăl ei!”, a precizat Gianluca Vacchi pe pagina sa Instagram.

După operație, milionarul a păstrat un tricou plin de sânge, ca amintire despre situația dificilă cu care s-au confruntat.

”Am păstrat tricoul murdar de sânge de după operație și îl voi păstra ca amintire a lecției de curaj pe care ne-a dat-o fiica noastră mie și luiSharon. Cu lacrimi în ochi vă spun că inima mea se îndreaptă către toți părinții care trec prin experiențe care țin de sănătatea copilului lor! Sper să fiți întotdeauna protejați. Acum suntem acasă. Suntem atât de recunoscători și binecuvântați!”, a mai scris Gianluca Vacchi   pe pagina sa Instagram.

Gianluca Vacchi tatic | Qbebe.ro

Gianluca Vacchi şi Sharon Fonseca, iubita acestuia cu 28 de ani de ani mai tânără, au devenit părinţi pentru prima oară în luna octombrie 2020.

„Ea este cu noi… Sharon și cu mine suntem fericiți să anunțăm că în această dimineață fiica noastră Blu Jerusalema Vacchi  s-a născut. Mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătoasă și deja o iubim mai mult decât propriile noastre vieți”a mai spus Gianluca pe rețelele de socializare.

Surpriza de care a avut parte Sharon Fonseca la revenirea acasa cu bebelusul. Ce i-a pregatit Gianluca Vacchi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: