Redactia.ro
Home » Monden » Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani își dă cu părerea despre scandalul provocat de Fulgy: ”Sufăr pentru tata”

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani își dă cu părerea despre scandalul provocat de Fulgy: ”Sufăr pentru tata”

GALERIE FOTO (2) Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani își dă cu părerea despre scandalul provocat de Fulgy: ”Sufăr pentru tata”

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole, a comentat situația dificilă prin care trece acum familia tatălui ei. Tânăra suferă foarte mult pentru tatăl ei!

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani își dă cu părerea despre scandalul provocat de Fulgy: ”Sufăr pentru tata”

Familia de la Clejani se confruntă acum cu un nou scandal care are ca motiv consumul de droguri. Dacă în urmă cu un an protagonista era Margherita, iată că acum îi calcă pe urme frățiorul ei mai mic Fulgy. Acesta a fost prins conducând sub influența substanțelor intersize, iar scandalul creat a ajuns și la urechile fiicei nelegitime a lui Ioniță de la Clejani.

Fulgy și Margherita, copiii cei mici ai lui Ioniță de la Clejani, au avut tot ce și-au dorit, au fost răsfățați de părinții lor, însă, din păcate, nu au putut gestiona celebritatea. Sora lor vitregă, Ramona Manole, sare în apărarea familiei tatălui ei. Tânăra spune că cel mai mult suferă pentru tatăl ei, care are de gestionat problemele grave cu drogurile pe care le-a avut Marga și acum Fulgy.

”Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta, și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta. Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a declarat Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani pentru impact.ro.

Relația dintre Ramona Manole și tatăl ei, celebrul Ioniță de la Clejani, nu a fost una așa cum și-ar fi dorit tânără. În anii trecuți, aceasta povestea că tatăl ei nu dorește să o vadă.

”Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere. Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă. E foarte greu, nu am avut parte de nimic până acum. Mă simt blestemată”, a mărturisit ea, la Antena 1.

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani își dă cu părerea despre scandalul provocat de Fulgy: ”Sufăr pentru tata”

Fulgy și Margherita sunt victimele consumului de droguri

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost prins drogat la volan, sâmbătă seara, după ce polițiștii din Capitală au tras pe dreapta mai mulți șoferi. Se pare că fiul cel mic al Clejanilor ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost așteptat de părinții lui la Institutul de Medicină Legală. Viorica şi Ioniţă de la Clejani au stat într-un bolid de lux aflat în curtea sediului INML în timp ce fiul lor dădea probele de sânge.

De asemenea, invitat, luni seară, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, Fulgy a negat că ar fi consumat droguri: ”Eu, aici, la emisiune, am venit îmbrăcat de 10.000 de euro. Ciorapii sunt 500 de euro. Eu la cafea ascult Vivaldi și Mozart, umblu cu 2.000-3.000 de euro la mine, mereu, de aia mă opresc polițiștii. Mi-am cumpărat un cățel, îl ceamă Cash, iar Alex Velea o să-i facă o piesă cățelului meu. Atât a fost, 15 minute a durat discuția la Golden Boy Society (n.r. casa de producție a lui Velea). După aceea au venit cu mine doi băieți de-ai lui, pe care i-am chemat acasă, să punem la punct niște piese. Ajung la Baba Novac, eu stau în Dristor, și acolo era un filtru de poliție, de 16-18 mașini”.

Fulgy a fost prins drogat la volan la un an după ce sora lui, Margherita, a provocat un accident în Capitală. Deşi tânăra a negat atunci vehement consumul de substanţe interzise, rezultatele au arătat cu totul altceva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: