Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani a izbucnit în lacrimi pe internet. „Ajută-mă Dumnezeul nostru cel bun”

Fulgy de la Clejani a izbucnit în lacrimi pe internet. „Ajută-mă Dumnezeul nostru cel bun”

Fulgy de la Clejani este foarte afectat de evenimentele pe care le-a trăit în ultimele zile. Acesta a fost în atenția presei și a publicului mai mult ca oricând, iar astăzi pare că a clacat. Fulgy de la Clejani a izbucnit în lacrimi pe rețelele sociale.

Fulgy de la Clejani trece prin clipe grele. După ce toată presa vuiește despre escapada acestuia de a conduce sub influența substanțelor interzice, el spune că nu mai poate face față la toate răutățile care i se intâmplă și vorbele pe care le primește din partea publicului.

Fulgy de la Clejani s-a filmat astăzi, chiar de Ziua Copilului, cu ochii plini de lacrimi, cerându-i ajutor Lui Dumnezeu să poată trece prin toată această perioadă crâncenă cu care se confruntă.

Uitați și voi cum mă simt eu astăzi de ziua copilului. Mulțumesc frumos tuturor oamenilor, să vă dea Dumnezeu sănătate și să vă trăiască copiii. Dumnezeul mare, fii slăvit și bucurat căci îți rostesc numele, eu copilul tau, am cea mai mare nevoie de tine, nu fac față la atâta răutate! Ajută-ma Dumnezeul nostru cel bun, curat și adevarat!„, a spus Fulgy de la Clejani printre lacrimi.

Fulgy de la Clejani a recunoscut că s-a drogat

Fulgy de la Clejani a fost prezent seara trecută într-o emisiune televizată în care a vorbit despre tot ce s-a întâmplat și despre lucrurile care se întâmplă în viața de noapte a Capitalei. Fulgy de la Clejani a subliniat faptul că din cauza fostei sale iubite a ajuns să aibă un anturaj greșit și a ajuns să consume stupefiante.

Anturajul ei ( n.r. al fostei iubite), pus de șmecherii ăștia de care spun, da, a consumat THC, canabinoid ca așa se cheamă și da la petrecere toată lumea se droghează cu cocaină, eu nu prea pot să trag pe nas că am deviație de semn și sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experiementat și eu să văd cum e.„, a povestit Fulgy de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: