Redactia.ro
Home » Stil de viață » Filme turcești care merită văzute!

Filme turcești care merită văzute!

filmele turcesti care merita vazute

Avem tendința să judecăm filmele înainte de a le viziona, fie din prisma distribuției, ori din cauza țării de proveniență sau orice alt motiv care să ne îndepărteze de șansa de a ne da cu părerea abia după ce parcurgem toată povestea.

Filmele turcești care merită văzute

Dispunând de tot timpul în această perioadă de pandemie putem viziona câteva filme tucești ideale pentru cei ce iubesc dramele, disponibile pe Netflix.

Miracolul din celula șapte este filmul fenomen care a impresionat o lume întreagă. E un film care te cuprinde cu emoții covârșitoare și reprezintă una dintre cele mai frumoase și puternice legături de iubire dintre un tată și fiica sa. Iubirea lor trece peste orice obstacol neputând fi afectată nici de distanță, nici de probleme de sănătate, nici de dura legislație a Turciei de atunci.

Miracolul din celula șapte arată că iubirea răstoarnă orice barieră și își găsește ieșire și din cele mai negre încercări.E un film care doare și care apelează la sutele de emoții cu care suntem înzestrați oferindu-ne o lecție importantă de viață.

„Miracolul din celula șapte” și „Ea e mama mea”

Putem merge pe aceeași temă a iubirii însă de data aceasta este vorba despre iubirea maternă, „Ea e mama mea” (Annem) o altă dramă turcească care nu are cum să nu-ți umezească obrajii. Povestea ne amintește ce înseamnă sacrificiul și iubirea necondiționată a unei mame care își pune fata pe primul loc, suportând orice doar pentru binele copilului ei.

Sunt doar două filme turcești din sute de alte filme frumoase iar pentru cei ce nu au vizionat până acum unul, pot începe cu acestea. Cu siguranță acesta e startul unei noi călătorii în lumea filmului, vizionezi unul care să te facă să empatizezi și îți dorești altele și altele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: