Redactia.ro
Home » Monden » Filmele cu Rona Hartner pe care toți românii trebuie să le vadă! Sunt clasice și au consacrat-o, atât ca actriță, cât și ca artist muzical

Filmele cu Rona Hartner pe care toți românii trebuie să le vadă! Sunt clasice și au consacrat-o, atât ca actriță, cât și ca artist muzical

Foto Hepta

Filmele cu Rona Hartner pe care toți românii trebuie să le vadă! Sunt clasice și au consacrat-o, atât ca actriță, cât și ca artist muzical. Iată detaliile!

Filmele cu Rona Hartner pe care toți românii trebuie să le vadă

Cu o tristețe profundă, am primit vestea stingerii din viață a talentatei Rona Hartner pe 23 noiembrie 2023. Rona Hartner a lăsat o amprentă puternică în industria cinematografică și muzicală, aducând un suflu de autenticitate și pasiune în fiecare proiect în care s-a implicat. În onoarea și amintirea ei, trecem în revistă câteva dintre filmele care au consacrat-o și care ar trebui să facă parte din colecția cinematografică a oricărui român.

Sunt clasice și au consacrat-o, atât ca actriță, cât și ca artist muzical

1. „Gadjo Dilo” (1997)

Probabil cel mai cunoscut film al Ronei Hartner, „Gadjo Dilo” este o capodoperă regizată de Tony Gatlif. Lansat în 1997, filmul se îndreaptă spre inima culturii țigănești, prezentând povestea unui tânăr francez în căutarea muzicii țigănești autentice. Rona Hartner interpretează rolul Sabinei, aducând la viață un personaj vibrant și plin de viață. Filmul a primit laude pentru portretizarea autentică a comunității rome și pentru soundtrack-ul său diversificat.

2. „Children of the Stork” (1999)

În continuarea colaborării cu Tony Gatlif, Rona Hartner se remarcă în „Children of the Stork”. Filmul explorează viața a trei prieteni marginalizați în Franța contemporană, abordând teme precum sărăcia, discriminarea și căutarea identității. Rona aduce din nou autenticitate în interpretarea sa, contribuind la creația unui portret complex al vieții de la marginea societății.

3. „Sauve-moi” (2000)

„Sauve-moi”, regizat de Christian Vincent, aduce o altă perspectivă asupra talentului actoricesc al Ronei Hartner. Filmul explorează reabilitarea socială și relațiile interculturale după închisoare. Rona interpretează un rol fascinant, adăugând adâncime și sensibilitate temelor profunde abordate în film.

Aceste filme nu sunt doar opere cinematografice remarcabile, ci și monumente ale carierei artistice a Ronei Hartner. Ele rămân moșteniri durabile ale unei artiste de excepție, ale cărei contribuții la cultura românească și internațională nu vor fi uitate.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: