Redactia.ro
Home » Știri » “Fișa de deținut” a unuia dintre cei mai temuți ucigași aflați într-o închisoare din România! Cum îl descriu gardienii

“Fișa de deținut” a unuia dintre cei mai temuți ucigași aflați într-o închisoare din România! Cum îl descriu gardienii

GALERIE FOTO (5) “Fișa de deținut” a unuia dintre cei mai temuți ucigași aflați într-o închisoare din România!

“Fișa de deținut” a unuia dintre cei mai temuți ucigași. Unul dintre cei mai sângeroși criminali pe care i-a cunoscut România se află închis într-o închisoare din țară. Konstantinos Passaris, supranumit „Fiara din Balcani” a fost condamnat la închisoare pe viață, în urma unui dublu asasinat.

“Fișa de deținut” a unuia dintre cei mai temuți ucigași aflați într-o închisoare din România! Cum îl descriu gardienii

“Fișa de deținut” a unuia dintre cei mai temuți ucigași aflați într-o închisoare din România! Konstantinos Passaris este considerat unul dintre cei mai temuți ucigași din România, acesta fiind închis în penitenciarul de Maximă Siguranță de la Arad. Cancan.ro a făcut rost de “fișa de deținut” a unuia dintre cei mai temuți ucigași aflați într-o închisoare din România. Grecul Konstantinos Passaris supranumit ”Fiara din Balcani” a petrecut 19 ani în spatele gratiilor, iar acum le-a cerut autoritățile să fie eliberat. Acesta a depus o cerere la Judecătoria Arad, dar se pare că aceasta i-a fost respinsă. Din cauza conduitei extrem de oscilante pe care a avut-o în detenție, Passaris nu s-a încadrat pentru punerea în libertate.

Potrivit informațiilor din document, deținutul le-ar fi făcut probleme gardienilor, motiv pentru care a fost sancționat de nouă ori. ”În cadrul comisiei de propuneri pentru punerea în libertate condiționată din 27.08.2020 s-a propus rediscutarea situației petentului la data de 26.08.2021. În acest sens s-a reținut că petent ul este cunoscut cu antecedente penale , a avut o conduită oscilantă pe perioada executării pedepsei, fiind sancționat disciplinar de 9 ori, o sancțiune nefiind soluționată și a fost recompensat de 41 ori)”, se arată într-un document. Mai mult, instanța menționează că a mai fost condamnat anterior, susținând că acuzatul nu a făcut eforturi pentru a se reintegra în societate. Această concluzie este dată de evaluarea psihologică realizată în cadrul caracterizării de la filele 7-13 dosar. Totodată, se pare că “Fiara din Balcani” are un personal de simptome aparținând tulburării de conduită din adolescență, urmate de conduite specifice tulburării de personalitate antisociale în perioada adultă.

Konstantinos Passaris a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce în 2001 a ucis două persoane, la București. Însă lista victimelor acestuia este mult mai lungă, fiind așteptat în Grecia, unde trebuie să răspundă pentru moartea a cinci polițiști. Acesta a cerut să fie eliberat,deoarece legile din țara noastră le dau voie celor condamnați pe viață să solicite acest lucru. „Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul Konstantinos Passaris, în prezent aflat în executarea pedepsei în Penitenciarul Arad şi dispune rediscutarea situaţiei petentului după data de 26 august 2021. Obligă petentul la plata sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat„, au decis judecătorii de la Arad.

Povestea lui Passaris

În anii 2000-2001, presa din Grecia îl considera pe Konstantinos Passaris, unul dintre cei mai cruzi criminali. Acesta era liderul unei bande periculoase, fiind acuzat că a ucis cinci polițiști greci. În 2001, Passaris a fost arestat de poliția elenă, dar a reușit să evadeze din arestul Poliției din Atena, unde a simulat o criză de epilepsie.

În drum spre spital, ambulanța a fost atacată de către membrii bandei sale. La scurt timp ”fiara din Balcani” a ajuns în România, cu un pașaport fals, și a atacat o casă de schimb valutar din Galați, apoi a comis un jaf similar la Cluj, și apoi un altul la București, unde a ucis două persoane. Passaris și iubita lui au intrat în casa de schimb valutar din Capitală și i-a ucis pe cei doi angajați, și a furat suma de 56.000 lei. După ce va fi eliberat din închisorile românești, Passaris va fi preluat de autoritățile elene, fiind judecat pentru cele cinci crime comise în peninsulă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: