Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Clejanilor a împlinit 22 de ani. Ce mesaj i-a transmis Viorica lui Fulgy

Fiul Clejanilor a împlinit 22 de ani. Ce mesaj i-a transmis Viorica lui Fulgy

GALERIE FOTO (2) Fiul Clejanilor a împlinit 22 de ani

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a împlinit luni, 2 noiembrie vârsta de 22 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, mama sa i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Ce mesaj i-a scris Viorica fiului său?

Fiul Clejanilor a împlinit 22 de ani. Ce mesaj i-a transmis Viorica lui Fulgy

Mare sărbătoare în familie Clejanilor. Fiul lor, Fulgy a împlinit vârsta de 22 de ani, iar cu această ocazie Viorica i-a transmis un mesaj emoționant lui Fulgy. Cu toate că părinții Margheritei și a lui Fulgy au trecut prin mai multe încercări de-a lungul timpul din cauza celor doi, Viorica și Ioniță de la Clejani sunt un cuplu unit și puternic, care reușește să treacă peste orice situație critică.

Aceștia l-au sărbătorit pe fiul lor care a împlinit 22 de ani, care a devenit un bărbat în toată firea. Artista a postat pe Instagram un colaj cu fotografii cu fiul său din timpul copilărie, alături de un mesaj emoționant, dedicat în totalitate lui Fulgy. ”La multi ani, Fulgy!❤️ Te iubim! https://youtu.be/BL9HlTjh8JU #cinenumelemilpoarta Dedicatie pentru baiatul meu, soarele meu si pentru toate mamele de baieti! #vioricasiionitadelaclejani #lamultianifulgy #clejanii”, a fost mesajul postat de artistă. La scurt timp, apropiații și fanii familiei CLejanilor au comentat la postarea artistei, urându-i lui Fulgy toate cele bune.

Fulgy a implinit 22 de ani
Fiul Clejanilor

Fiul Clejanilor, probleme cu drogurile

Fulgy, fratele Margheritei de la Clejani s-a luptat cu drogurile. De-a lungul timpului, acesta a fost implicat în diverse scandaluri, având chiar și un dosar penal pentru amenințări și vandalizare. Atitudinea agresivă i-au îndemnat pe oamenii legii să-i recomande un control psihiatric. Se pare că medicii i-au pus un diagnostic nu tocmai pozitiv. ”Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa. Drogurile îi accentuează stările și tulburarea”, au dezvăluit surse din familie pentru impact.ro.

Cu toate astea, Viorica și Ioniță de la Clejani și-au apărat copiii ori de câte ori aceștia au fost în atenția presei. În perioada când Margherita a fost implicată într-un accident rutier, fiind acuzată că ar consuma substanțe interzise, cei doi părinți și-au sprijinit fiica în vârstă de 28 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: