Redactia.ro
Home » Sport » Fiul lui Anghel Iordănescu este în culmea fericirii! Andrei și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea dintre ani

Fiul lui Anghel Iordănescu este în culmea fericirii! Andrei și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea dintre ani

GALERIE FOTO (2) Fiul lui Anghel Iordănescu este în culmea fericirii! Andrei și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea dintre ani

Fiul lui Anghel Iordănescu este în culmea fericirii! Andrei a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie chiar de Anul Nou. 

Fiul lui Anghel Iordănescu este în culmea fericirii

Andrei Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu, trăiește împreună cu Lavinia Oana o poveste de dragostea ca în basme de foarte mult timp. Toți se întreba deja când vor face pasul cel mare și iată că acest moment a venit, tânărul venind cu propunerea chiar de Anul Nou.

Fiul lui Anghel Iordănescu este în culmea fericirii! Așteptarea a luat sfârșit atât pentru fani cât și pentru iubita lui, pentru că în seara de Revelion cei doi s-au logodit. Fiul faimosului antrenor a hotărât că este momentul perfect în care să-i ofere alesei inimii lui inelul de logodnă. Acesta s-a așezat în genunchi în fața frumoasei Oana Lavinia și i-a pus marea întrebare, potrivit spynews.ro.

”Oana Lavinia, vrei să fii soția mea pentru toată viața? Oana Lavinia Iordănescu?”, i-a spus Andrei Iordănescu iubitei sale, atunci când a cerut-o în căsătorie.

Fiul lui Anghel Iordănescu este în culmea fericirii

Fiul lui Anghel Iordănescu este în culmea fericirii! Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare și s-au viralizat imediat. Fanii au fost fascinați de cererea în căsătorie, mai ales că inelul și cadrul ales a fost spectaculos.

Andrei Iordănescu și iubita lui au fost îmbrăcați în port popular, aspect care a făcut ca scena să fie și mai memorabilă. Extrem de emoționată, tânăra s-a așezat în fața partenerului ei și a spus un „DA” hotărât, sărutându-se apoi pe buze.

Cine este Andrei Iordănescu

Fiul lui Anghel Iordănescu, Andrei, este angajat din anul 2019, la Primăria Sectorului 5, pe postul de inspector asistent. Declaraţia de avere a lui Andrei Iordănescu, depusă la sfârşitul lunii aprilie 2020, confirma că acest lucru.

Potrivit documentului, Andrei Iordanescu, în vârstă de 28 de ani deţine din 2017 un teren intravilan de 450 metri pătraţi, o casă cu aceeaşi suprafaţă în zona Antiaeriană Bucureşti, un Porsche Cayene fabricat în 2018, o Mazda CX5 din 2014, a primit un salariu de 24.000 de lei de la primăria Sectorului 5 şi 1500 de euro după ce şi-a închiriat casa.

Potrivit unor surse din primărie, Andrei Iordănescu, absolvent de Teologie, este angajat la Corpul de control al primarului Daniel Florea şi a dat concurs pe post anul trecut, fiind funcţionar public. Prima dată a picat examenul, fiind admis a doua oară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: