Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Borcea, Patrick, băiat de bani gata! Nu are BAC-ul, dar conduce o mașină de 100 mii € și joacă la pariuri

Fiul lui Borcea, Patrick, băiat de bani gata! Nu are BAC-ul, dar conduce o mașină de 100 mii € și joacă la pariuri

GALERIE FOTO (3)

Patrick Borcea, primul născut al lui Cristi Borcea, dintre cei nouă copii, conduce un bolid de lux în valoare de 100 de mii de euro. Patrik are 23 de ani și nu a promovat încă examenul de bacalaureat. Însă, se pare că viața îi surâde și astfel, deoarece are o firmă de agricultură pe numele său din care câștigă mii de euro. Iată cum l-au surprins paparazzi!

Fiul lui Borcea, băiat de bani gata! Nu are BAC-ul, dar conduce o mașină de 100 mii € și joacă la pariuri

Patrik Borcea, cel mai mare copil al lui Cristi Borcea, a fost fotografiat de paparazzi impact.ro, în aceste zile, în timp ce traversa ilegal strada și se îndrepta către o casă de pariuri, din apropierea biroului tatălui său, din Floreasa. Înainte de a ajunge la destinație, Patrik și-a luat o cafea, iar mai apoi s-a urcat în mașina de lux, care costă 100 de mii de euro.

Patrik nu are încă BAC-ul luat la cei 23 de ani, dar a reușit să devină proprietarul unei firme de agricultură, ”Agricola East Way Distribution SRL” care a înregistrat 250 de mii de euro profit, până în prezent. Patrik a mai încercat să dea examenul maturității și anul trecut, dar nu a reușit să mai ajungă la acesta, din cauză că și-a rupt mâna la fotbal.

Patrik este primul copil al fostului acționar de la Dinamo, care pe lângă acesta mai are încă opt cu patru femei. Într-un interviu, Cristin Borcea a negat că ar fi făcut vreun copil în închisoare, în perioada cât a stat închis ”În patru ani de pușcărie am făcut patru copii. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor.”, a spus fostul acționar.

Ce spune Cristi Borcea despre al zecelea copil

În prezenr, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, alături de care tre copii. În privința celui de-al zecelea,  Borcea a precizat că:În patru ani de pușcărie am făcut patru copii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace”,  a declarat Cristi Borcea, la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: