Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Florin Salam este bolnav! Suferă de aceeași boală ca mama lui: ”Nu te vindeci niciodată de ea”

Fiul lui Florin Salam este bolnav! Suferă de aceeași boală ca mama lui: ”Nu te vindeci niciodată de ea”

Fiul lui Florin Salam este bolnav! Suferă de aceeași boală ca mama lui

Fiul lui Florin Salam este bolnav! Danny Stoian suferă de aproximativ 13 ani de aceeași boală care i-a pus capăt zilelor mamei lui, Fănica.

Fiul lui Florin Salam este bolnav!

Danny Stoian, fiul cel mic al artistului Florin Salam, se luptă de 13 ani cu o boală grea. Acesta suferă de o boală hepatică severă, afecțiune de care a suferit și mama lui atunci când a murit. Tânărul are un stil de viață sănătos și o familie care îi este alături în orice moment pentru a putea ține sub control această boală.

”De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au spus surse din familia lui Florin Salam.

Fiul lui Florin Salam este bolnav! Danny Stoian așteaptă acum un copil cu iubita lui și va deveni tătic curând, însă există riscul ca această afecțiune să se moștenească și trebuie să făcă verificări amânunțite, potrivit cancan.ro.

Gestul pe care l-a făcut soția lui Florin Salam la înmormântare

Ștefania Stoian, așa cum era numită soția lui Florin Salam, s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009. Aceasta a fost și ziua în care se sărbătorea Duminica Floriilor, pactic, era și onomastica îndrăgitului cântăreț. Ea a murit în spital, la 27 de ani, după ce medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică. Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firar. Aceasta a făcut septicemie, apoi, un blocaj renal și firul vieții sale s-a rupt.

Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme. Soția manelistului a fost înmormântată în Cimitirul Berceni 2. La aproape 12 ani de la moarte acesteia, coafeza familiei manelistului a dezvăluit semnul divin pe care soția moartă a lui Florin Salam l-a transmis de pe lumea cealaltă, iar acum, și fiul lui Florin Salam este bolnav.

Potrivit mărturisirilor hairstylistului, scenele incredibile s-au petrecut chiar în ziua înmormântării mamei lui Dany și a lui Betty Salam. Celebrul manelist și-a dorit ca soția lui să arate ca o prințesă chiar și în ultima zi pe Pământ, astfel că, înainte să fie condusă spre locul în care își doarme somnul de veci, ea a fost coafată și machiată. La un moment dat, în timp ce îi aranja părul, specialista a observat că Fănica zâmbea, iar acest lucru a fost văzut de mai multe persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: